bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei din amazonit

25,00 lei

Cercei din amazonit: Amazonitul este recomandat persoanelor care au profesii care necesită blândețe în exprimare, în special în relația cu copiii.

1 în stoc

74 / 100

Cercei din amazonit

Amazonitul poate fi gasit in culori care variaza de la verde deschis la verde inchis, si poate fi transparent sau opac. Acest mineral este adesea utilizat in bijuterii, obiecte de decor si colectii de pietre pretioase. Amazonitul a fost descoperit pentru prima data in regiunea Amazon din Brazilia, de unde si-a tras si numele. De atunci, acest mineral a fost gasit in mai multe locatii din intreaga lume, inclusiv in SUA, Rusia si Africa de Est.
Piatra amazonit este un mineral frumos, versatil si cu proprietati speciale, care este apreciat si utilizat atat in industria bijuteriilor, cât și în terapii alternative, pentru că are proprietăți foarte apreciate și puternice.

cercei din amazonit

Cercei din amazonit – utilitate

Amazonitul este un mineral cu proprietati terapeutice. Este utilizat in medicina traditionala în special pentru tratarea durerilor de cap, stresului si tulburarilor emotionale.
Este un mineral care aduce armonie si pace, ajută la dezvoltarea unui mediu pozitiv in casa sau la locul de munca.
In plus, se recomanda purtarea unor cercei din amazonit pentru ca amazonitul este un mineral care poate proteja impotriva radiatiilor electromagnetice, si este folosit adesea pentru blocarea radiațiilor negative si protejarea celor care il poartă.

Beneficii aduse de Cercei din amazonit

Cercei din amazonit – beneficii spirituale și emoționale

Purtarea unor cercei din amazonit ajută la îndepărtează emoțiilor negative, crează o aură pozitivă, ameliorează stresul, întărește comportamentele feminine, dezvoltă sinceritatea, protejează împotriva negativității, trezește bucuria de a trăi, promovează spontaneitatea, aduce blândețe și sensibilitate.
Este o piatra semipretioasa care aduce bucurie si pozitivitate, motiv pentru care este recomandată persoanelor cu tendinte depresive. Acest mineral imprimă relațiilor tandrețe, percepție a emoțiilor și sinceritate. Proprietățile sale aduc fericire în viața utilizatorului său.

Amazonit – Sinceritate și blândețe

Amazonitul este o piatră semiprețioasă apropiată de turcoaz dar are o nunață mai accentuată prin verdele mai tandru și mai calm. Întărește sentimentul de fericire și ajută la comunicarea entuziasmului verbal sau non-verbal. Este o piatră care indeamnă la manifestarea tandreței, ajută la trăirea pe deplin a momentul prezent. Amazonitul este recomandat persoanelor care au profesii care necesită blândețe în exprimare, în special în relația cu copiii, precum profesorii și pediatrii. Acest mineral cu culori blânde accentuează comportamentele feminine, Yin. Purtarea unor cercei din amazonit calmează, accentuează feminitatea. Indepărtează sentimentele de frustrare, tristețe. Generează o aură pozitivă, impermeabilă pentru gândurile negative.

Cercei din amazonit – beneficii pentru sănătatea fizică

Purtarea unor cercei din amazonit ajută în lupta împotriva depresiei, reglează echilibrul emoțional în perioadele tulburi, întărește sistemul imunitar, absoarbe undele electromagnetice. Amazonitul este benefic pentru inimă, calmează sistemul respirator, ajută să eliberezi chakra gâtului. În Litoterapie, Amazonitul este o piatră semiprețioasă foarte empatică și acționează asupra chakrelor inimii și gâtului.  Această piatră eliberează chakra gâtului permițând exprimarea directă și sinceră, oferă un sentiment de certitudine și încredere în ceilalți, alungând gândurile negative.

În litoterapie, piatra de amazonit este renumită pentru capacitatea sa de a limita propagarea undelor electromagnetice. Are un efect benefic asupra organismului. Influențează chakra gâtului, se recomandă pentru ameliorarea tuturor afecțiunilor din sfera ORL. De asemenea, acționează asupra rinichilor și ficatului și acționează asupra colesterolului. Piatra de amazonit regleaza si tulburarile sexuale si previne osteoporoza prin promovarea asimilarii calciului.

Purificare / reîncărcare pentru Cercei din amazonit

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

În starea sa naturală, amazonitul se purifică și se reîncarcă prin apă de izvor, pământ, lumina soarelui sau lumina lunii. Dar atunci când piatra nu se mai află în mediul său natural, trebuie purificată și reîncărcată pentru a-și menține energia pozitivă. După un timp, piatra este golită de energia sa naturală și trebuie reîncărcată pentru a-și recăpăta întregul potențial. Îți poți purifica brățara și alte bijuterii din amazonit clătindu-le timp îndelungat în apă limpede sau cu tămâie. Mineralul se poate reîncărca și pe un grup de cuarț timp de câteva ore. Piatra ta își va recăpăta astfel toată energia naturală. Puteți curăța cu ușurință piatra de amazonit cu o cârpă moale pentru a-i reda strălucirea.

Dimensiuni aproximative – cercei din amazonit: bile de 0,8 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.