bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei din angelit

25,00 lei

Cercei din angelit: piatra de angelit este un mineral care permite conectarea cu sufletul și contactul conștient cu tărâmul angelic, de unde și numele Angelite sau piatră de înger.

1 în stoc

70 / 100

Cercei din angelit

Piatra angelit este foarte utilizată în bijuterii, în realizarea de brățări, pandantive sau inele. In litoterapie, angelita are multiple beneficii la nivel fizic si emotional. Piatră favorizeaza conexiunea spirituală, ajută la sesiunile de meditație, precum și pentru terapeuți. Energia sa calmantă ameliorează durerea cauzată de arsurile solare.

Angelitul este în general de culoare albastră, dar datorită prezenței anumitor elemente chimice, culoarea poate deveni albă, verde, roz sau violet. Strălucirea sa variază, de asemenea, de la alb crem la tonuri de cenușiu ceros la tonuri limpezi sticloase. Compozitia sa și culoarea albastră îi dă utilități impresionante aspra chackrei gâtului și chackrei celui de al treilea ochi.

Beneficiile unor cercei din angelit

Piatra angelit este una dintre „pietrele conștientizării”. Angelitul este numele contemporan dat anhidritei. În litoterapie, piatra de angelit este un mineral care permite conectarea cu sufletul și contactul conștient cu tărâmul angelic, de unde și numele Angelite sau piatră de înger în engleză.

Piatra angelit este un cristal calmant cu energie benefică pentru suflet. Este format din celestită comprimată de-a lungul a milioane de ani. Piatra angelit are în mod natural multe proprietăți în comun cu piatra numita celestită.

Piatra angelit este o piatră care îți permite să te conectezi la îngerul tău păzitor și să fii protejat. Este considerată o piatră a compasiunii, iubirii, piatră de pace interioară și liniște sufletească.

Beneficii fizice ale unor cercei din angelit

Piatra angelit emană continuu o energie vibratorie calmantă. Pentru a-i putea simți beneficiile, este important să-l porți des cu tine. Deși angelitul conține foarte puțină apă, puterea sa de a liniști echilibrează fluidele corpului și acționează asupra tiroidei. O piatră albastră cu o energie extraordinară care induce calmul, calmează copiii care plâng noaptea, oferindu-le mângâiere și confort. Angelitul este un mineral liniștitor; în momentele dificile, angelitul calmează tristețea și redă bucuria de a trăi și bună dispoziție.

De asemenea, face posibilă fluidizarea secrețiilor organismului și a circulației sanguine. Angelitul ajută tinerele mame, stimulează secreția laptelui și ajută la alăptare. Piatra este cunoscută sub numele de  înger păzitor, care îi protejează pe bebeluși de emoțiile negative.

Beneficii emoționale ale unor cercei din angelit

Piatra angelit are o energie spirituală foarte accentuată. Facilitează călătoriile extracorporale, rămânând în același timp conectat la realitatea de zi cu zi. Energia sa îmbunătățește percepția și ascute simțurile, fiind astfel ajutător excelent pentru terapeuți. Piatra angelit ajută la găsirea și afirmarea propriei realități. Angelitul facilitează, de asemenea, contactul telepatic. Este o piatră excelentă de sprijin, în momentele dificile, luarea în mâini a unui cristal de angelită sau a unei brățări de angelită ajută să ai o privire de ansamblu și să accepți încercările dificile. În timpul sesiunilor de meditație, piatra angelit promovează conexiunea spirituală. Piatra angelit creează un sentiment profund de pace și liniște, calmând fluxul gândurilor și deschizând mintea către cunoașterea universală.

Cum se folosește piatra angelit

Piatra angelit este o piatră albastră, foarte puternică la nivel spiritual, în special prin facilitarea călătoriilor astrale și a comunicării telepatice. Pentru a atinge această stare de pace interioară, poartă această piatră fină în contact direct cu pielea ta, fie ca brățară, pandantiv sau inel. Această piatră albastră aduce calm și relaxare minții și corpului și mărește trezirea conștiinței. Piatra angelit ne ajută să ne afirmăm adevărul, să acceptăm ceea ce nu putem schimba.

Chakre asociate cu piatra angelit

Piatra de angelit ajută la dezvoltarea autoexprimării și a intuiției prin chakra gâtului. Prin armonizarea chakrei frontale, piatra angelit, numită si piatra îngerului dezvoltă imaginația și creativitatea. Chakra coroanei este echilibrată în prezența pietrei angelit, care dezvoltă înțelepciune și conexiune.

Purificare / reîncărcare a pietrei angelit

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !
Pentru încărcare poate fi ținut pe cuarț transparent și pe geode de ametist, deoarece ametistul poate curăța celelalte cristale de energii negative.

Dimensiuni: bile de 1,2 cm si 1.1 cm.

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

ochi de tigru