bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei din aventurin hexagonali

35,00 lei

Cercei din aventurin hexagonali: aventurinul este renumit ca o piatră plăcută, blândă și benefică, care absoarbe undele negative și emanațiile dăunătoare de tot felul.

1 în stoc

72 / 100

Cercei din aventurin hexagonali

Pentru Cercei din aventurin hexagonali se folosește această piatră foarte îndrăgită, renumită pentru că este o piatră plăcută, blândă și benefică. Absoarbe undele negative și emanațiile dăunătoare de tot felul: unde electrice și electromagnetice, de exemplu emise de linii de înaltă tensiune, unde telurice provenind de la fluxurile subterane și rețelele Hartman care traversează suprafața globului. În acest sens, este protector pentru spațiile în care locuim sau lucrăm și poate fi amplasat în cele patru colțuri ale caselor pentru a curăța atmosfera.

De asemenea, este o piatră stimulantă: energizează, stimulează creativitatea, ajută la luarea deciziilor, la dezvoltarea proiectelor, la clarificarea ideilor. Legat de chakra inimii, aceasta aduce liniște sufletească și ajută la controlul emoțiilor. Te ajută să te cunoști mai bine și să-ți dezvolți personalitatea, fiind mai puțin ușor influențat. Aventurinul verde aduce introspecție și autocontrol. Astfel, aceasta facilitează meditația și calmează furia și alte sentimente negative. Este o piatră de pace și echilibru, al cărei efect ar fi mărit prin combinarea acesteia cu cuarțul roz.

Aventurinul este o piatră semiprețioasă renumită în Litoterapie pentru virtuțile sale protectoare și ajutorul său pentru noroc și creativitate.

Cercei din aventurin hexagonali pentru sănătate

Cercei din aventurin hexagonali
Simbol al norocului și al protecției, aventurinul oferă multe virtuți și multiple beneficii si pentru sănătate:reduce stresul și anxietatea; ajută la lupta împotriva oboselii mentale și fizic și reduce hiperactivitatea; ajută la depășirea dificultăților emoționale; îmbunătățește concentrarea; ajută la tratarea problemelor pielii; reglează sistemul digestiv: favorizează o mai bună funcționare a ficatului și stomacului; pentru sistemul circulator, ajută la prevenirea problemelor legate de disfuncția cardiacă și are efecte benefice asupra circulației sanguine; combate febra, ameliorează problemele pielii (cicatrici, eczeme, este foarte eficient pentru acnee).
Este un catalizator puternic în vindecarea bolilor de origine psihosomatică, precum și a celor care implică sistemul imunitar, acționând asupra timusului.

Aventurinul verde este util și pentru gravide și sugari. La femeile însărcinate, piatra va calma greața și durerea din cauza sarcinii. La sugari, aventurinul le va stimula creșterea și va reduce durerea asociată cu apariția dinților. Ajută și la calmarea bufeurilor și, în general, a excesului de temperatură corporală.

Aventurinul și chakra inimii

Aventurinul corespunde centrului energetic din drepul inimii și favorizează exprimarea sentimentelor pozitive. Simbolizează iubirea necondiționată și ajută la manifestarea ei, la o comunicare ușoară și clară.

Dacă chakra inimii este sănătoasă și energică, ne permite să evoluăm spre primul nivel al celor patru chakre „superioare”, să fim mai interesați de evoluția noastră, de armonia din viața noastră și relația cu spiritualul. Chakra inimii ne îndepărtează rapid de lucrurile care ne macină inutil energia personală pentru că ne duce pe câmpul compasiunii, iertării și generozității. Este chakra asociată cu dragostea necondiționată și este legată de copilul nostru interior.

Cercei din aventurin hexagonali pentru prosperitate

Aventurinul este o piatră prețioasă cu nuanțe verzi, cunoscută pentru asocierea sa cu prosperitatea și norocul în lumea pietrelor semiprețioase. Este considerat adesea un simbol al bunăstării și al succesului în diferite domenii ale vieții. Aventurinul este adesea folosit în practicile de meditație și în Feng Shui pentru a atrage prosperitate și abundență. Se spune că această piatră emite o energie pozitivă puternică, care atrage oportunități favorabile și deschide calea către succes. De asemenea, se crede că aventurinul ajută la manifestarea dorințelor și la atingerea obiectivelor.

Această piatră este asociată și cu norocul în afaceri și în carieră. Se crede că aventurinul promovează gândirea pozitivă, încrederea în sine și abilitatea de a lua decizii înțelepte. Prin eliminarea blocajelor energetice și a stresului, aventurinul poate încuraja prosperitatea financiară și succesul în proiecte de afaceri. Aventurinul este, de asemenea, considerat o piatră a șanselor și a oportunităților. Se spune că ajută la atragerea și recunoașterea oportunităților care apar în viață și la exploatarea lor în favoarea noastră. De asemenea, aventurinul crește creativitatea și abilitățile de comunicare, ceea ce poate contribui la succesul în domeniul artistic sau în relațiile interpersonale.

Aventurinul în bijuterii

Pentru a beneficia de proprietățile aventurinului ca piatră a prosperității, acesta poate fi purtat sub formă de bijuterii, precum cercei de aventurin, pandantive, brățări sau inele. De asemenea, aventurinul poate fi plasat în casa sau la birou, pentru a crea un mediu propice succesului și bunăstării. Este esențial să găsiți o conexiune personală cu aventurinul și să-l utilizați într-un mod care vă susține și vă încurajează în atingerea obiectivelor de prosperitate și succes.

Vă recomandam sa combinati Cercei din Aventurin hexagonali cu Pandantiv de aventurin picatura.

Culori, semne astrologice si purificare pentru Cercei din Aventurin hexagonali

Culorile in care găsim piatra semiprețioasă aventurin

Piatra semiprețioasă aventurin se găsește în mai multe culori. Aventurinul verde este folosit cu predilecție pentru sănătate și prosperitate. Aventurinul roșu, în special, crește determinarea și încrederea în sine, ne încurajează să avansăm în realizarea proiectelor. Aventurinul albastru armonizează energiile, calmează emoțiile și promovează concentrarea. Aventurinul galben promovează spontaneitatea și creativitatea.

Corespondențe astrologice pentru Cercei din Aventurin hexagonali

Aventurinul este în general benefic Racului și Balanței, dar mai ales Taurului, căruia îi aduce fericirea și prosperitatea financiară. Este legat de ziua de vineri și de planeta sa Venus.

Purificare și reîncărcare pentru Cercei din Aventurin hexagonali

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

Pentru că absoarbe undele negative și emanațiile dăunătoare de tot felul, se recomanda să fie ținut în apă câteva ore, din când în când.

Dimensiuni aproximative: piatra de aventurin a unui unui cercel: 30 x 7 mm, Lungimea unui cercel: 50 mm, Greutate aproximativa cercei: 8g / 1 pereche

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

SKU: Cer-Ave-153 Categorie: Etichete: , , ,