bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei din Carneol

25,00 lei

Cercei din Carneol: Carneolul atrage norocul, te face vesel și curajos. Simbol al fericirii și al seninătății, alungă timiditatea, frica, tristețea.

Stoc epuizat

74 / 100

Cercei din Carneol

Carneolul este o piatra care devine din ce în ce mai rară, din păcate găsim prea des agate colorate in rosu carneol. Este de fapt o agată (din grupul de cuarț), dar diferența față de agata obișnuită este următoarea: carneolul are o culoare aproape solidă, fără linii sau pete. Culoarea sa variază de la portocaliu deschis la roșu-portocaliu, cu toate nuanțele intermediare de portocaliu-galben.
Datorită culorii sale diferite, Carneolul acționează diferit față de agata obișnuită. Are o culoare este caldă și ajută în special pe cei care au nevoie de energie caldă. Carneolul stimulează pofta de viață și spiritul antreprenorial.

Cercei din Carneol

Carneolul atrage norocul, te face vesel și curajos. Alungă timiditatea, frica, tristețea. De asemenea, crește vitalitatea și dinamismul.
Simbol al fericirii și al seninătății, Carneolul portocaliu a fost apreciat încă din antichitate. Egiptenii care îl purtau sau care îl aveau în casă primeau protecție de la Isis.

Cercei din carneol și realizarea dorințelor

Piatra Carneol, cunoscută și sub denumirea de Cornelian, este plină de energie, adesea asociată cu realizarea dorințelor și manifestarea intențiilor. Această piatră semiprețioasă a fost folosită de-a lungul istoriei pentru a spori motivația, creativitatea și puterea personală.

Carneolul este cunoscut pentru capacitatea sa de a activa și stimula energia vitală și creativă a individului. Prin deschiderea și echilibrarea chakrei dorințelor, această piatră poate ajuta la amplificarea pasiunii și a determinării în realizarea dorințelor și obiectivelor personale. Energia intensă a Carneolului poate oferi o stare de curaj și încredere în sine, încurajând pe cel care o poartă să își urmeze visurile și să depășească obstacolele care pot apărea pe calea lor.

Carneolul atrage abundența și prosperitatea

Un alt aspect important al Carneolului este legat de energia sa pozitivă și de atragerea abundenței. Se crede că această piatră poate ajuta la manifestarea dorințelor și la atragerea oportunităților și a succesului în viață. Prin conectarea cu energia solară și cu energia de acțiune, Carneolul poate contribui la intensificarea voinței și la înfăptuirea scopurilor propuse.

De asemenea, Carneolul poate fi folosit pentru a elibera blocajele emoționale și pentru a spori încrederea și motivația în ceea ce privește relațiile interpersonale. Această piatră poate stimula comunicarea deschisă și autentică, iar energia sa caldă și pozitivă poate întări conexiunile emoționale și poate aduce bucurie și armonie în relații.

Purtarea pietrei Carneol ca bijuterie, – de exemplu Cercei din carneol -, sau obiect de decor, poate fi o modalitate eficientă de a beneficia de acțiunea sa de realizare a dorințelor. Este recomandat să-ți setezi intenții clare și să-ți concentrezi energiile în timp ce interacționezi cu carneolul. Poți ține piatra în mână și să te concentrezi asupra dorințelor tale, vizualizându-le deja împlinite și simțind recunoștință pentru ceea ce urmează să primești.

Cercei din carneol și sănătatea

Carneolul întărește vocea, ajută la vindecarea rănilor. Are o putere mare împotriva hemoragiilor, pierderilor de sânge, anemiei. Ajută la eliminarea toxinelor din organism, scade febra și pofta de mâncare. Foarte eficient în ameliorarea constipației, colitei, inflamației intestinului, colicilor. Luptă împotriva inflamației rinichilor, trompelor uterine, vezicii urinare, ovarelor … Ameliorează rinichii și ficatul. Întărește ochii și gingiile.

Aduce calmul sufletesc celor care poartă bijuterii din carneol.

Cercei din carneol – semne astrologice si purificare

Corespondențe astrologice pentru Cercei din Carneol

Zodiile cărora le este cu prioritate benefic sunt: Fecioara, Taurul, Scorpionul, Berbecul.

Purificare / reîncărcare pentru Cercei din Carneol

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

Dimensiuni aproximative: pietre de 8 mm si 10 mm, dimensiune cercel : 3.8 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

SKU: Cer-Car-3 Categorii: , Etichete: ,