bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei howlit turcoaz

25,00 lei

Cercei howlit turcoaz: Piatra turcoaz ajută la nivel psihologic și în acest sens, încrederea redobândită face posibilă dezvoltarea comunicării.

1 în stoc

68 / 100

Cercei howlit turcoaz

Piatra Howlit ajută la echilibrul minții și clarificarea sentimentelor. Oferă o perspectivă clară asupra responsabilității, care elimină orice teamă de a acționa. Howlitul elimină tristețea, hipersensibilitatea, stresul și anxietatea. Așezat sub pernă sau pe noptieră, favorizează somnul profund și ciclurile regulate de somn reparator. Este un sprijin de încredere în momentele dificile, deoarece pietrele de acest tip dau înțelepciune și putere regeneratoare.

Virtuti si proprietati ale pietrei de turcoaz în litoterapie

În litoterapie, piatra turcoaz este binecunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare. Așa cum au făcut indienii pentru a calma înțepăturile de scorpion și mușcăturile de șarpe, litoterapeuții îl folosesc pentru a trata și regla multe disfuncții ale corpului uman.

Cercei howlit turcoaz – Beneficii la nivel psihic

La nivel mental în litoterapie, piatra turcoaz ajută la calmarea oricărei forme de furie. De asemenea, ajută la creșterea empatiei. Turcoazul vă dezvoltă împlinirea personală și poate fi folosit la nivelul chakrei gâtului pentru a obține eliberarea și astfel să promoveze exprimarea cu ceilalți prin comunicare și ascultare. Litoterapeuții folosesc turcoazul la nivelul chakrei al 3-lea ochi pentru a dezvolta intuiții sau pentru a întări fiecare meditație. Pe chakra inimii, turcoazul întărește prietenia, calmează nervozitatea și stimulează în general dragostea și prietenia.

Piatra turcoaz ajută la nivel psihologic și în acest sens, încrederea reînnoită face posibilă dezvoltarea comunicării cu ceilalți. Empatia este restabilită. Starea de spirit este stabilizată, furia se potolește și se instalează calmul interior. Turcoazul evită astfel schimbarea stărilor de spirit în mod aleatoriu și fără motiv. Ea luptă împotriva oboselii, împotriva stărilor de spirit impulsive. În plus, turcoazul poate fi folosit pentru a recăpăta un somn profund și reparator. Pentru a profita în special de aceste beneficii, puteți pune un turcoaz sub pernă sau pe noptieră. Ideal pentru lupta împotriva episoadelor de stres, oboseală și moral scăzut, turcoazul este un mineral care te face să vrei să mergi mai departe și să investești în noi proiecte.

Howlit – piatră de protecție și noroc

În multe țări, turcoazul este considerat o piatră sacră. Energia sa puternică protejează purtătorul de energiile negative și le transformă în energii pozitive. Ca un scut, purtarea unor Cercei din howlit turcoaz te protejează de vibrațiile negative, blesteme, vrăji și ghinion în general. Ca atare, îl poți purta ca un adevărat farmec norocos pentru a atrage norocul și pozitivitatea în viața ta. Dacă sunteți predispus la stres și anxietate, piatra turcoaz vă poate ajuta să vă gestionați mai bine emoțiile și să trăiți mai senin. O piatră a înțelepciunii, turcoazul promovează iertarea, pacea, reconcilierea și atenuarea tuturor tensiunilor.

Cercei howlit turcoaz – Beneficii în plan fizic

La nivel fizic în litoterapie, piatra turcoaz își are virtuțile în principal asupra atenuării durerii, asupra fluidelor corporale precum și asupra sistemului nervos. La nivelul chakrei sacrale, turcoazul ajuta la curatarea si reglarea fluidelor corporale, si anume urina, sangele, secretiile hormonale sau chiar sperma. Pe chakra inimii, ajută la reglarea sistemului nervos, la întărirea sistemului imunitar. Pe plexul solar, turcoazul va ajuta la prevenirea otrăvirii, dar și excesul de grăsime rele. În fine, pe chakra gâtului, va lupta împotriva disfuncțiilor plămânilor, dar și ale gâtului. Piatra turcoaz va permite întărirea meridianelor corpului precum și a câmpurilor energetice. Întotdeauna cu scopul de a limita excesele, turcoazul reduce excesul de aciditate, va regla dieta. Este utilizat pe scară largă de către litoterapeuți pentru ameliorarea durerilor de stomac, articulațiilor, crampelor și durerilor de tot felul (musculare etc.). Această piatră este un detoxifiant și un remediu pentru deteriorarea țesuturilor. Turcoazul face posibilă întărirea vederii și în special tratarea anumitor disfuncții.

Howlit – piatră de vindecare și regenerare

Puterea sa de regenerare vă permite să vă recuperați mai repede după o sesiune de sport sau în urma unei accidentări. Oricine trece printr-o perioadă de recuperare poate purta turcoaz pentru a accelera procesul de vindecare. Piatra turcoaz ajută și la reducerea intensității și frecvenței durerilor de cap. În cazul unei migrene intense, o poți poziționa direct pe frunte pentru o acțiune rapidă. Pe lângă faptul că vă ameliorează multe dintre afecțiunile, turcoazul întărește sistemul imunitar și oferă o senzație de bunăstare generală în întregul corp.

Cercei howlit turcoaz – Beneficii în plan spiritual

La nivel spiritual, piatra turcoaz ajută la deschiderea și armonizarea chakrei gâtului. Deschiderea acestei chakre promovează creativitatea, spontaneitatea, abundența și comunicarea. În mod firesc, chakra gâtului facilitează exprimarea celor mai profunde sentimente, emoții și dorințe. Invers, o chakra gatului inchisa sau dezechilibrata se manifesta prin lipsa de ascultare a celorlalti si a sinelui, lipsa de sinceritate, tendinta de a fi foarte timid si de a se teme de abandon. Dacă ai dificultăți în a comunica și mai ales a te exprima în public, ar trebui să alegi o piatră care să-și concentreze energia pe chakra gâtului, precum turcoazul. Pentru aceasta, Cercei din howlit turcoaz sunt foarte potriviți.

Purificare / reîncărcare pentru howlit turcoaz

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

Dimensiuni pentru Cercei din howlit turcoaz: bile de 6 si 8 mm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.