bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale

65,00 lei

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale: cresterea stimei de sine, curajului de a se autodepăși, de a acționa. Este o Piatra a abundentei

1 în stoc

63 / 100

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale

Piatra soarelui, numită și heliolit, este o piatră de putere și echilibru. Numele său referitor la steaua diurnă o face o piatră de Lumină simbolizând forța vitală și căldura.

Această piatră solară are culori frumoase care pot varia de la portocaliu la maro până la tonuri roșii. Această culoare singulară și aspectele ei strălucitoare amintesc de căldura și lumina soarelui, încărcate simbolic. Poate avea si reflexii frumoase verzi sau albastre, in functie de cioburi de cristale care o compun (hematit, goethit etc.). Această strălucire deosebită datorată reflectării luminii și strălucirii sale naturale îl fac un cuarț excepțional căruia îi sunt atribuite virtuți mistice și divine.

Culoarea portocalie caldă a pietrei solare i-a adus întotdeauna recunoașterea pentru multe virtuți. În Antichitate, acestea erau menite să fie magice. Acest cuarț a fost venerat și de vikingi. Conform mitologiei nordice, posesia acestei pietre a permis accesul în Valhalla, considerat locul de odihnă al războinicilor viteji care au pierit în luptă.

În Grecia, se credea că piatra soarelui are virtuți de a aduce bogăția, prosperitatea și tinerețea. De asemenea, a fost folosit pe scară largă în bijuterii.

Celții, care, la rândul lor, venerau steaua solară, o asociau cu lumina cosmică. Budiștii l-au legat de zeul Vishnu și de calitățile sale protectoare și binefăcătoare.

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale – Proprietăti împotriva afecțiunilor fizice

Piatra soarelui – Piatra de tonifiere si purificare

Heliolitul este benefic pentru sistemul imunitar, a sistemului cardiovascular și sistemului nervos. Promovează purificarea și o mai bună circulație a sângelui, revitalizând astfel întregul organism.

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale – Beneficii asupra sistemului digestiv

Acest cuarț contribuie și la buna funcționare a organelor sistemului digestiv. Promovează astfel un tranzit intestinal mai bun și poate calma anumite probleme digestive, precum balonarea.

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale – Piatra de vindecare sexuala

Piatra solară este benefică pentru funcționarea atât a organelor sexuale masculine, cât și a celor feminine. În special, acţionează pozitiv asupra tulburărilor erectile la bărbaţi şi asupra fertilităţii la femei.

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale – Piatra de actiune

Acest mineral încurajează dezvoltarea și implementarea de noi proiecte ambițioase, fie ele private sau profesionale. Încurajează inițiativa și acțiunea.

Cercei si inel de piatra soarelui bleomarin hexagonale – Beneficii mentale, emoționale și spirituale

Litoterapia ne arată că pietrele rezonează cu purtătorul lor și cu elementele din jur. De asemenea, piatra soarelui ar avea puterea de a-și reflecta lumina asupra stării interioare a persoanei care o deține. Forța sa solară combate sentimentele negative și diferitele stări de neliniște. Oferă căldură și pozitivitate psihică.

Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale – Piatra curajului si optimismului

Heliolitul este benefic pentru combaterea anumitor stări periculoase pentru împlinirea personală a purtătorului său: tristețe, timiditate, stări depresive, stres, blocaje emoționale etc. Promovează revenirea stimei de sine, curajul de a se autodepăși și de a acționa.

Piatra soarelui este o Piatra a abundentei, este cunoscută pentru că aduce bogăție si noroc posesorului său. Atrage succesul în realizarea proiectelor și prosperitatea în toate domeniile existenței.

Piatra soarelui vă ajută impotriva insomniei. Este o piatra de protectie deosebit de benefica in perioadele nocturne. Promovează nopțile de somn odihnitor și vă protejează de coșmaruri.

Piatra soarelui este o piatra deschiderii fata de ceilalti. Acest cuarț strălucitor dă impulsul de a ajunge mai mult la ceilalți, de a crea comunicări avantajoase și promovează dezvoltarea empatiei. Se conectează la plexul solar, centrul energetic al autoexprimării, apariția dorințelor și bucuriei, accentuează potențialul de atracție al indivizilor.

Piatra soarelui – utilizare

Pietrele din litoterapie au capacitatea de a actiona asupra tuturor centrilor energetici ai corpului. Piatra Soarelui, activă în special pe chakrele plexului solar și pe chakra rădăcină, poate fi folosită în diferite moduri.

Pentru a profita de aceste capacităti principale, este indicat să o asezam pe chakra a 3-a, a plexului solar, pentru a beneficia de o senzatie de bunastare emotională. Plasată la nivelul chakrei sacrale (a 2-a), actioneaza pozitiv asupra sexualitatii.

Aceste utilizări variază și în funcție de forma în care se găsește piatra solară. Dacă este purtată ca o bijuterie (colier, bratara sau inel), energiile sale sunt difuzate direct in centrii energetici ai purtatorului cat si in jurul acestuia. De asemenea, poate fi ținută în mână câteva clipe, în mod conștient, pentru a oferi o senzație de bine și ușurare instantanee.

Dimensiuni aproximative pentru Cercei si inel din piatra soarelui bleomarin hexagonale: piatra inelului: 30 x 8 mm, Diametrul inelului: 20 mm = dimensiune reglabila, Greutate inel: 5 g, piatra unui cercel: 30 x 7 mm, Lungimea unui cercel: 50 mm, Greutate aproximativa cercei: 8g / 1 pereche

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

piatra soarelui bleomarin