bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Inel din opalit hexagonal

35,00 lei

Inel din opalit hexagonal: cu energiile sale blânde, aduce echilibru și vă va ajuta să va reechilibrați și să vă gestionați emoțiile pentru a evita schimbările de dispoziție.

1 în stoc

80 / 100

Inel din opalit hexagonali

Piatra Opalit este o  semiprețioasă de o frumusețe unică și o serie de proprietăți benefice asupra sănătății fizice, mentale, spirituale, prosperității și relațiilor. Iată câteva dintre beneficiile pe care le poate aduce purtarea Opalitului:

Inel din opalit hexagonal – Beneficii asupra sănătății fizice

Stimularea sistemului imunitar

Opalitul are proprietăți de întărire a sistemului imunitar, ajutând corpul să lupte împotriva bolilor și infecțiilor.

Calmarea sistemului nervos

Purtarea Opalitului poate contribui la reducerea stărilor de stres și anxietate, ajutând la relaxarea sistemului nervos și la echilibrarea emoțiilor.

Ameliorarea durerilor fizice

Opalitul este cunoscut pentru proprietățile sale de calmare a durerilor fizice, cum ar fi durerile de cap, durerile de spate sau durerile articulare.

Inel din opalit hexagonal – Beneficii asupra sănătății mentale

Echilibrarea emoțională

Opalitul este asociat cu echilibrul emoțional și calmarea gândurilor agitate. Poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și depresiei, promovând o stare de liniște interioară.

Creșterea încrederii în sine

Purtarea pietrei opalit poate sprijini dezvoltarea încrederii în sine și a înțelegerii de sine. Această piatră poate promova un sentiment de siguranță și stabilitate interioară.

Stimularea creativității

Opalitul este adesea asociat cu inspirația și stimularea creativității. Purtarea sa poate spori gândirea creativă și capacitatea de a găsi soluții noi și inovatoare.

Inel din opalit hexagonal – Beneficii asupra sănătății spirituale

Amplificarea intuiției

Piatra Opalit este o piatră care sprijină dezvoltarea intuiției și a conexiunii spirituale. Purtarea opalitului poate ajuta la stimularea înțelegerii profunde și a percepției subtile.

Protecție energetică

Piatra Opalit este adesea asociat cu protecția energetică și respingerea energiilor negative. Poate crea un scut energetic în jurul purtătorului, ajutând la menținerea unui mediu spiritual curat și protejat.

Inel din opalit hexagonal – Beneficii asupra prosperității

Opalitul atrage abundența

Piatra Opalit este o piatră a abundanței și a prosperității. Purtarea sa poate sprijini atragerea succesului financiar și a oportunităților favorabile în viață. Purtarea pietrei Opalit poate aduce beneficii financiare într-o varietate de moduri. Această piatră semiprețioasă este adesea asociată cu atragerea prosperității și a succesului financiar. Iată câteva moduri în care piatra Opalit poate sprijini aspectele financiare ale vieții. Piatra Opalit este considerat o piatră a abundenței și a norocului. Purtarea sa poate atrage energii pozitive care sprijină prosperitatea financiară. piatra Opalit poate amplifica oportunitățile favorabile și poate deschide noi căi spre succesul financiar.

Încredere în abilitățile tale financiare

Piatra Opalit poate sprijini dezvoltarea încrederii în sine în ceea ce privește gestionarea banilor și luarea deciziilor financiare. Această piatră poate ajuta la eliminarea fricilor și îndoielilor legate de aspectele financiare, permițându-ți să iei decizii mai încrezătoare și mai bine informate.

Stimularea creativității și inovației

Opalitul este asociat cu stimularea creativității și gândirii inovatoare. Aceste calități pot fi benefice în domeniul financiar, unde idei noi și soluții inventive pot conduce la o mai bună gestionare a banilor, la identificarea oportunităților de investiții și la dezvoltarea de strategii financiare eficiente.

Protecție împotriva pierderilor financiare

Piatra opalit este o piatră de protecție energetică, care poate respinge energiile negative și poate ajuta la menținerea unui mediu financiar curat și protejat. Pur și simplu purtând Opalit, poți crea un scut energetic în jurul tău, care să te protejeze împotriva pierderilor financiare sau a influențelor negative în sfera ta financiară.

Focalizare și claritate în luarea deciziilor

Opalitul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și clarității mentale, ceea ce este esențial în procesul de luare a deciziilor financiare. Purtarea pietrei Opalit poate ajuta la eliminarea confuziei și a stării de încurcătură, permițându-ți să iei decizii financiare mai informate și mai bine echilibrate.

Dimensiuni pentru Inel din opalit hexagonal: Piatra inelului: 30 x 8 mm, Diametrul inelului: 20 mm = dimensiune reglabila, Greutate inel: 5 g

Notă: Este important de menționat că beneficiile financiare ale purtării pietrei Opalit nu înlocuiesc efortul, planificarea și gestionarea adecvată a finanțelor. Piatra Opalit este un instrument complementar care poate sprijini și amplifica eforturile tale către prosperitate financiară.
Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

opalit

SKU: Ine-Opa-65 Categorii: , Etichete: ,