bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv cuart roz inimă

40,00 lei

Pandantiv cuart roz inimă: În litoterapie, piatra de cuarț roz reprezintă dragostea, calmeaza si influențează plăcerile și bucuriile iubirii.

1 în stoc

78 / 100

Pandantiv cuart roz inimă

O bijuterie precum un Pandantiv cuart roz inimă aduce asupra corpului si sufletului energia acestui minunat mineral care oferă iubire de sine, care lipsește majorității oamenilor. Energia sa mângâietoare calmează stresul, aduce încredere, o viziune mai corectă a situațiilor, cu mai puține prejudecăți despre lume. Toată lumea ar trebui să aibă un astfel de mineral acasă. Un cuarț roz de dimensiuni rezonabile răspândește o atmosferă plăcută, plină de dragoste, promovând înțelegere și comunicare fără conflicte. Într-un dormitor este folosit sub pernă sau lângă pat pentru că ajută la somn odihnitor, datorită energiei sale liniștitoare. Este o piatră potrivită pentru copii pentru că le aduce dragoste și sentimentul de securitate de care au nevoie cu prioritate.

Pandantiv cuart roz inimă

Pandantiv cuart roz inimă – influențe pe plan mental

Piatra de cuarț roz este o piatră care aduce pace, dragoste și prietenie. Pentru persoanele aflate în stare de șoc ajută la vindecarea rapidă, fizică și mentală. Recunoscută pentru proprietățile sale liniștitoare, piatra de cuarț roz poate fi amplasată într-un living, cameră de zi, dar și într-un dormitor. Dragostea și calmul vor fi reunite, iar tensiunile se vor atenua. Purtarea unui Pandantiv cuart roz inimă îi ajută pe cei care îl poartă să ierte, dar și să se respecte și să îi respecte pe ceilalți. Cuarțul roz alături de o turmalină neagră și așezat într-un dormitor, de exemplu, va avea efecte sporite și va asigura calmul și calitatea somnului. Coșmarurile vor disparea.

Piatra de cuarț roz este cunoscută pentru că aduce sentimentul de securitate, confort și tandrețe purtătorului său. Daca un copil are probleme cu somnul deoarece este prea nelinistit, poti aseza o piatra de cuart roz în camera lui, sub pernă sau pe noptieră pentru a găsi calmul si liniștea. Datorită vibrațiilor sale, cuarțul roz ajută la reducerea stresului, anxietății și a tuturor sentimentelor negative care îți tulbură mintea.

Pandantiv cuart roz inimă – piatra iubirii

Prin susținerea stării de pace interioară, această piatră face relațiile sociale mai plăcute și mai spontane. Îți este mai ușor să te deschizi față de ceilalți și să fii mai atent. Dacă ai tendința de a fi suspicios din cauza unor răni emoționale din trecut, piatra cuarț roz te poate ajuta să-ți deschizi inima și să ai din nou încredere. Dacă ai inima frântă sau suferi de atacuri de anxietate, această piatră vă poate ajuta și să depășiți aceste perioade de criză datorită energiei sale reconfortante. Te ajută să-ți recapeti controlul asupra emoțiilor și asupra vieții tale. Piatra iubirii prin excelenta, contribuie la creșterea stimei de sine, pentru că este esential sa te iubesti pe tine înainte de a putea iubi sincer pe altcineva. Piatra de cuarț roz este o piatră strâns legată de iubire. Foarte des, se spune că mărește de zece ori calitățile care sunt atribuite în general femeilor și anume: tandrețe, afecțiune, bunăvoință, toleranță și ascultare atentă. Purtând un Pandantiv cuart roz inimă, chiar și cele mai întunecate inimi și cele mai dure persoane vor găsi înțelepciunea de a ierta, de a primi și de a oferi dragoste.

Pandantiv cuart roz inimă – influente pe plan fizic

În litoterapie, piatra de cuarț roz ajută la ameliorarea leziunilor cauzate de arsuri. Stimulează sistemul circulator la nivelul optim și îmbunătățește calitatea pielii. Ca un elixir al tinereții, limitează apariția ridurilor și a afecțiunilor pielii. La nivel fizic, piatra de cuarț roz este cunoscută pentru reglarea tensiunii arteriale și a sistemului endocrin. Protejează plămânii, inima și tractul respirator. Facilitează eliminarea toxinelor din organism prin glandele suprarenale și rinichi. Purtat zilnic, luptă impotriva durerilor de cap, stresului, fricilor si tulburarilor de somn. Considerată piatra Afroditei, piatra de cuarț roz joacă un rol important la nivel hormonal. Conform acestei credințe, ar fi capabil să regleze libidoul și să sporească împlinirea sexuală.

Pandantiv cuart roz inimă – influente pe plan spiritual

În litoterapie, piatra de cuarț roz reprezintă dragostea. Această bijuterie – Pandantiv cuart roz inimă – este conectată direct cu cea de-a patra chakră, chakra inimii. Cuarțul roz reprezintă dragostea din toată lumea, dar și tandrețea. Este capabil să înmoaie inimile destul de dure și influențează plăcerile și bucuriile iubirii. Durerile inimii se estompează și zboară cu ajutorul unei pietre de cuart roz. Situată la nivelul pieptului, chakra inimii este centrul celor 7 chakre: cele 3 chakre spirituale sunt deasupra și cele 3 chakre fizice sunt dedesubt. Într-un fel, chakra inimii stabilește o legătură subtilă între energiile materiale și cele spirituale. Când este echilibrat, restabilește echilibrul energiilor care circulă în toate chakrele. Dar rolul său principal este de a menține iubirea de sine și stabilitatea emoțională.

Pandantiv cuart roz inimă și chakra inimii

Când chakra inimii este blocată sau dezechilibrată, se manifestă prin comportamente negative precum intransigența, retragerea în sine, teama de abandon și dependența emoțională. Purtarea unei pietre de cuarț roz lângă chakra inimii,  sau  sub forma unui colier de exemplu, sau a unui Pandantiv cuart roz inimă, vă permite să o deschideți ușor. Dacă reușești să-ți ții chakra inimii deschisă, te vei simți întotdeauna încrezător, cooperant, sincer, vesel și, mai presus de toate, împăcat cu tine însuți. Poți avea și o pietricică în buzunar, sau chiar să pui pietricica pe noptieră, va avea efect deplin în timpul nopții.

Pandantiv cuart roz inimă- Semne zodiacale, Chakra asociată, Purificare

Pandantiv cuart roz inimă – Semne zodiacale

Această piatră este deosebit de potrivită pentru Scorpion, Berbec, Rac

Pandantiv cuart roz inimă – Chakra principală asociată

Cuarțul roz acționează cu prioritate pe a patra chakră numită chakra inimii, pe care o umple de dragoste.

Pandantiv cuart roz inimă – Purificare / reîncărcare

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

Dimensiuni aproximative pentru Pandantiv cuart roz inimă: 35.5 mm x 30.5 mm x 10.1 mm, lungimea lanțului 45 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical. Un Pandantiv cuart roz inimă, ca orice bijuterie din pietre semipretioase, contribuie pozitiv la starea generală, nu vindecă.

SKU: Pan-Cua-174 Categorii: , Etichete: ,