bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv din ametist hexagonal

40,00 lei

Pandantiv din ametist hexagonal: Ametistul transformă energiile negative în energii pozitive, dă încredere și favorizează studiile și meditația.

1 în stoc

65 / 100

Pandantiv din ametist hexagonal

Pentru Pandantiv din ametist hexagonal s-a folosit această piatră semiprețioasă de o frumusețe unică și foarte utilă. Cu o culoare purpurie strălucitoare, care variază de la nuanțe ușor liliachii până la tonuri bogate de violet sau violet închis, ametistul emană o energie și o eleganță remarcabile. Tăiat în diverse forme, cum ar fi pietre prețioase pentru bijuterii sau obiecte decorative, ametistul captează lumina într-un mod spectaculos, emanând o strălucire și o eleganță irezistibile.
Ametistul este utilizat într-o gamă largă de aplicații. Este folosit frecvent în bijuterii, cum ar fi inele, cercei, coliere și brățări, fiind apreciat pentru frumusețea sa și capacitatea de a se asorta cu diverse stiluri. De asemenea, ametistul este utilizat în obiecte decorative, cum ar fi sculpturi, figurine sau vaze, adăugând un plus de rafinament și eleganță în interiorul casei.

Reducerea stresului și a anxietății

Ametistul este o piatră cu puternice proprietăți de vindecare și echilibrare. Se crede că aceasta poate ajuta la reducerea stărilor de stres, anxietate și a tulburări de somn. De asemenea, ametistul este asociat cu purificarea și detoxifierea organismului, sprijinind sănătatea fizică și emoțională.
Efectul calmant al ametistului asupra sistemului nervos poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate. Această piatră poate elibera tensiunea mentală și emoțională, oferind o stare de relaxare și echilibru.

Pandantiv din ametist hexagonal

Pandantiv din ametist hexagonal – beneficii în plan mental

Ametistul este piatra smereniei și piatra înțelepciunii. Stimulează creativitatea, imaginația și claritatea. De asemenea, este responsabil pentru calmarea furiei, a fricii, a grijilor, a anxietăților, a tristeții și a durerii. Din punct de vedere psihologic, ajută la lupta împotriva dependențelor legate de droguri, alcool sau tutun și chiar poate ajuta persoanele care suferă de Tulburări Obsesiv Compulsive (TOC) să-și calmeze viața de zi cu zi.

Stimularea clarității mentale

Ametistul este adesea asociat cu îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale. Pentru creșterea performanței cognitive și claritatea deciziilor, se recomandă să purtați bijuterii de ametist sau să țineți în apropiere această piatră în timpul activităților care necesită atenție și concentrare.

Ametistul și purificarea spațiilor de energii negative

Intotdeauna la purificarea unui spațiu, bijuteria din ametist contribuie la liniste si relaxare, ajuta pe cel care o poarta ca bratara sau colier, dar nu numai. Oferă o relaxare profundă dacă se află într-un dormitor. Dacă se află în sufrageria dvs., această piatră poate crește nivelul de energie pozitivă a încăperii. Dacă preferați o brățară cu pietre prețioase din ametist, aceasta vă va însoți și vă va oferi toate puterile pe care le oferă ametistul. Vei profita din plin de proprietatile calmante si linistitoare pe care le ofera, pe tot parcursul zilei. Ca brățară sau Pandantiv din ametist hexagonal este indicat să o purtați în perle de 6 mm, până la 14 mm sau chiar mai mult. Sub formă de pandantiv, acesta va fi plasat direct pe chakra plexului solar dar trebuie să te asiguri că este în contact direct cu pielea. Este o piatră foarte eficientă în litoterapie.

Ametistul, purificarea și reîncărca altor pietre și minerale

Ametistul este folosit pentru a curăța, purifica și reîncărca alte pietre și minerale. Ideal este să efectuezi această purificare pe un covor de ametist sau o geodă de ametist. Cu cât dimensiunea geodei este mai mare, cu atât purificarea va fi mai eficientă. O proprietate și o virtute remarcabilă a pietrelor de ametist este de a purifica locuri și obiecte, fie printr-o minge de ametist, fie sub altă formă.

Pandantiv din ametist hexagonal – beneficii în plan fizic

Ametistul este o piatră semiprețioasă cunoscută nu doar pentru frumusețea sa, ci și pentru beneficiile sale asupra sănătății fizice. Purifică corpul fizic, dar și aura. Această piatră prețioasă de culoare purpurie este considerată a fi o sursă puternică de energie și vindecare în diverse tradiții și culturi. Iată câteva dintre beneficiile ametistului asupra sănătății fizice:

Susținerea sistemului imunitar

Ametistul are proprietăți de întărire a sistemului imunitar. Energia sa vindecătoare ar putea ajuta organismul să se apere împotriva bolilor și infecțiilor. De asemenea, ametistul poate avea un efect de purificare asupra corpului, ajutând la eliminarea toxinelor și a impurităților.

Alinarea durerilor fizice

Ametistul este folosit de mult timp în medicina alternativă pentru a ajuta la ameliorarea durerilor fizice. Se spune că această piatră are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, migrenelor și altor afecțiuni fizice. Energia relaxantă a ametistului ajută la ameliorarea hipertensiunii arteriale și a durerilor musculare. Este deosebit de eficient în eliberarea tensiunii din partea superioară a spatelui, gâtului și umerilor.

Piatra Ametist pentru femei

Ideal pentru femei, cristalul de ametist stimulează fertilitatea, producția de hormoni și glandele endocrine. Acest cuarț feminin promovează și armonizarea ciclurilor menstruale. Pietrele de ametist sunt considerate pietrele calmante prin excelență. Un lucru este sigur: această senzație plăcută de bine va avea doar repercusiuni pozitive asupra corpului și minții.

Piatra Ametist și circulația sanguină

Piatra Ametist are capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui și de a susține sănătatea cardiovasculară. Prin stimularea fluxului sanguin, acesta poate contribui la oxigenarea eficientă a organelor și a țesuturilor, susținând astfel o bună funcționare a sistemului cardiovascular.

Îmbunătățirea somnului

Ametistul este cunoscut pentru abilitatea sa de a calma mintea și de a induce un somn odihnitor. Amplasarea unei bucăți de ametist sub pernă sau în camera de dormit poate ajuta la reducerea insomniei și a tulburărilor de somn, permițându-ți să te odihnești mai bine și să te trezești revigorat. Prin reechilibrarea aurei, vă permite să găsiți calmul înainte de a dormi. Așa că o poți pune pe noptieră sau sub pernă pentru a te bucura de un somn profund și reparator, dar și pentru a avea vise dulci. Energia sa blândă și reconfortantă este potrivită pentru adulți, copii și animale.

Accelerarea procesului de vindecare

Pe langa calmarea hiperactivitatii, ametistul este un mineral care protejeaza memoria, inima si tractul respirator. În timpul convalescenței, accelerează procesul de vindecare și vindecare. Sub forma unui colier, de exemplu, poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap și la combaterea tuturor formelor de dependență. Mai mult, este foarte recomandat pentru a facilita eliminarea toxinelor din organism. Unii îl folosesc pentru a accelera procesul de vindecare, mai ales în cazul arsurilor.

Pandantiv din ametist hexagonal – beneficii în plan spiritual

Piatra Ametist și chakra coroanei

Această piatră joacă un rol deosebit și promovează nu numai meditația, concentrarea, ci și elevația spirituală. La nivel spiritual, aceste pietre prețioase sunt asociate cu cea de-a șaptea chakră, numită și chakra coroanei. Centru de înțelepciune și cunoaștere, chakra coroanei vă permite să vă deschideți mintea și să accesați un nivel cu totul nou de conștientizare spirituală. Astfel, purtarea unui ametist sub formă de pandantiv, de exemplu, face posibilă dobândirea de noi cunoștințe și distrugerea tuturor barierelor mentale. Datorită acestei pietre puternice de culoare violet, mintea ta se calmează, temerile tale se risipesc și gândurile pozitive înfloresc.

În general, atașamentele voastre pământești sunt cele care blochează chakra coroanei. Dacă aveți tendința de a fi prea cu picioarele pe pământ și nu vă puteți da drumul, păstrarea unui cuarț ametist aproape de dvs. vă poate ajuta să faceți un pas înapoi, să vă limpezească mintea și să ascultați acea voce mică din interior, vă ghidează în fiecare zi. Prin deschiderea chakrei coroanei, ametistul îți permite să găsești inspirația, creativitatea, imaginația și spiritul inovator de care dispui latent.

Piatra Ametist – Protector și mentor

Ametistul este o piatră de protecție energetică. Are capacitatea de a respinge energiile negative și de a crea un scut de protecție împotriva influențelor dăunătoare. Prin purtarea unei bijuterii cu ametist – de exemplu cercei din ametist – sau prin amplasarea de obiecte de ametist în spațiul personal, poți beneficia de această protecție energetică. Ametistul este o piatră spirituală, ajută în înțelegerea noțiunilor metafizice. Este prin excelență o piatră a meditației.

Ametistul ne dăruiește claritate mentală și înțelepciune. Această piatră are capacitatea de a elibera blocajele mentale și de a spori gândirea creativă și intuitivă. Ametistul poate ajuta la calmarea minții și la obținerea unei perspective mai clare asupra vieții. Ametistul are, de asemenea, proprietatea de a fi o piatră de ajutor pentru momentul de plecare din această viață. Poate fi folosit în cazul pierderii unei persoane dragi, fiind un suport psihic și pentru cei care pleacă și pentru cei care rămân. Ne ajută să acceptăm și să integrăm perfect noutățile, schimbările.

Pandantiv din ametist hexagonal – Purificare, reîncărcare, dimensiuni

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !
Ametistul se curăță singur de energii negative și chiar curață și pietrele semipretioase din apropierea lui.

Dimensiuni aproximative: Pandantiv 60 x 10 mm, lănțișor de 60 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

ametist

SKU: Pan-Ame-148 Categorii: , Etichete: ,