bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii

40,00 lei

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Lapis lazuli este impresionantă prin intensitatea și dominanța culorii albastre, benefică pe mai multe planuri.

78 / 100

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii

Acesti cercei lapis lazuli inimioare sunt realizati din această piatra semiprețioasă opacă,  mată, cu intensitate și dominanță albastră. Piatra lapis lazuli cristalizată este o piatră foarte puternică, dar este rară și, prin urmare, relativ scumpă. Este o piatră benefică pe mai multe planuri.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii si sănătatea fizică

La nivel fizic, piatra lapis lazuli este o piatră de echilibru, liniște, reglare și regenerare. În evul mediu, piatra era renumită pentru acțiunea sa de întinerire asupra corpului. S-a spus că ajută la menținerea sănătății membrelor.

Tulburări de vedere

Ajută în diferite tipuri de tulburări de vedere prin îmbunătățirea vederii și acționează în special asupra vederii nocturne. Acțiunea sa energetică ajută la combaterea anumitor alergii.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii

Tratarea rinichilor

Piatra lapis lazuli este foarte eficientă în tratarea rinichilor, deoarece reglează nivelul de apă din organism. Proprietățile sale medicinale sunt deosebit de evidente pentru vezica urinară, sistemul digestiv, gură și stomac. Calmează vărsăturile, ameliorează menstruația dureroasă și menține glandele endocrine.

Afecțiuni ale pielii

Piatra lapis lazuli este recomandat în special în cazul unir mușcături de insecte sau erupții cutanate. Efectul calmant al albastrului său rece reduce durerea și ajută la reducerea inflamației. Se recomanda si in caz de arsuri. O puteți folosi pentru a masa și pentru a calma partea afectată. În general, întărește pielea și ajută la lupta împotriva bolilor care afectează pielea: alergii, eczeme etc.

Părul și unghiile

Piatra lapis lazuli lucrează la accelerarea creșterii părului și a unghiilor, ajută la rezolvarea problemelor de mătreață și vă permite să aveți un păr frumos.

Gâtul și sistemul respirator

Plasată la nivelul chakrei gatului, piatra lapis lazuli este deosebit de benefic acestei regiuni a corpului. Joacă un rol important în sănătatea plămânilor, întărește gâtul, activează funcționarea timusului și ajută în bolile faringelui. Piatra lapis lazuli oprește tusea și strănutul. În special, purtarea unui Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii reduce inflamația amigdalelor și a zonei dintre gât și partea superioară a plămânilor (bronhii, faringe etc.). Este o piatra recomandată astmaticilor.

Tensiunea arterială

Piatra lapis lazuli întărește și reglează tensiunea arterială. Este benefic pentru persoanele cu hipertensiune arterială. Dar cei cu tensiune arterială scăzută sunt sfătuiți să nu poarte această piatră și nici să o țină în camerele lor în timpul somnului.

Migrene și dureri de cap

Piatra lapis lazuli este renumit pentru capacitatea sa de a calma durerile de cap. Puteți profita de acțiunea sa curativă luând o pietricică și aplicând-o pe zonele dureroase ale capului sau gâtului. Pentru a preveni revenirea migrenei, dormi cu o piatră de lapis lazuli sub pernă pentru câteva zile sau să purtați un Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii.

Auzul și tinitus

Lapis lazuli este recomandat ca o piatră benefică pentru sistemul auditiv. Ajută la pierderea auzului. Pentru persoanele care suferă de tinitus, este indicat să se maseze zona urechilor cu o piatră lapis lazuli, cu scopul de a reduce volumul și intensitatea zgomotelor șuierate sau fantomă. Pentru probleme de auz purtați un Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii si sănătatea psihică

Psihologic și spiritual, piatra lapis lazuli aduce sănătate sufletului și intărește spiritul. Este o piatră care aduce înțelepciune, încredere în sine, intuiție și creativitate. Ajută la introspecție, la disciplina interioară și îți permite să fii mai viguros, mai concentrat și mai senin.

Simbol al protecției, piatra lapis lazuli ajută la trecerea peste momente și situații dificile. Este capabil să reînvie curajul posesorului său, să-l elibereze de anxietățile sale și să-și elibereze stresul. Piatra lapis lazuli stinge mânia, aduce pace și seninătate și ne ajută să înfruntăm adevărul cu obiectivitate și claritate.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Înălțare spirituală și exprimare creativă

Aspectul pietrei lapis lazuli arată puterea sa cerească. Ne permite să ne amestecăm în bolta înstelată pentru a înțelege mai bine poziția noastră în univers. Prin urmare, piatra lapis lazuli joacă un rol în îmbunătățirea fineței mentale și stimularea creativității. Fiind un excelent diagnosticator de deficiențe, ajută și la corectarea deficiențelor la nivel psihologic.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Curaj și încredere în sine

Piatra lapis lazuli este cea mai potrivită pentru oamenii timizi, introvertiți și retrași, deoarece sporește încrederea în sine prin acceptarea de sine. Fiind simbolul unei personalități puternice și al speranței, dă curaj oamenilor care doresc să avanseze și să-și depășească limitele. Este piatra ideală în toate domeniile de comunicare.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Memoria viselor și viselor lucide

Lapis lazuli, ca piatră care promovează vederea interioară, facilitează, de asemenea, memoria viselor, interpretarea lor și apariția viselor lucide.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Depresie și anxietate

Lapis lazuli ajută la armonizarea planurilor fizic, psihologic și spiritual. Previne dezechilibrele ce provoacă disconfort și apariția stărilor depresive. Ajută la depășirea stărilor de depresie, anxietate și frică.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Deschiderea ochiului al treilea

Se recomandă uneori să pui lapis lazuli în mijlocul frunții deoarece deschide cel de-al treilea ochi și stimulează vederea interioară, intuiția și facultățile superioare ale minții. Lapis lazuli activează clarviziunea și de ajută în tehnici de radiestezie. Este o piatră capabilă să conecteze sinele superior cu ghidul divin și să ajute pentru o meditație avansată.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Piatra iubirii si prieteniei

Cunoscută ca o piatră care aduce bună dispoziție, lapis lazuli îmbunătățește relațiile umane. Creează o aură de bucurie și tandrețe împărtășită în jurul proprietarului său. Ajută la remedierea conflictelor și îi determină pe oameni să manifeste bunăvoință și onestitate. Această piatră albastră este, de asemenea, cunoscută că accentuează fidelitatea, deoarece întărește legăturile dintre doi îndrăgostiți.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Purificarea de energiii negative

Ca toate mineralele vindecătoare, lapis lazuli trebuie să fie purificat și reîncărcat în mod regulat pentru a continua să ofere beneficii. Curățarea pietrei permite eliberarea ei de energiile negative care au fost absorbite în timp ce o utilizați. Această acumulare poate apărea atât atunci când porți piatra, cât și când o așezi pe corp sau o ții în mână în timpul unei ședințe de litoterapie.
Pentru purificarea lapis lazuli, este suficient sa fie scufundat într-un vas cu apă în care să stea peste noapte. Apa simplă de la robinet este foarte bună, altfel folosiți apă distilată. Asigurați-vă că recipientul este realizat dintr-un material natural, de preferință sticlă, și nu plastic. Aveți grijă să nu folosiți niciodată sare sau apă sărată. Acest lucru ar deteriora piatra.

Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii – Reîncărcare cu energie și programe pozitive

Pentru a vă reîncărca piatra, puteți pur și simplu să vă plasați piatra lapis lazuli în lumină naturală. Asigurați-vă că evitați expunerea prelungită la lumina soarelui. Lumina lunii este cea mai recomandată.

De asemenea, puteți reîncărca lapis lazuli tinându-l pe o geodă de cuarț sau o geodă de ametist. Prin această metodă lapis lazuli se și purifică se și reîncarcă în același timp.

Dimensiuni Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii: 34.5 x 29.5 x 7.5 mm, lungimea lanțului 45 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical. Un Pandantiv lapis lazuli cu floarea vietii, ca orice bijuterie din pietre semipretioase, contribuie pozitiv la starea generală, nu vindecă.