bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv ochi de tigru candelabru

44,00 lei

Pandantiv ochi de tigru candelabru: Ochiul de tigru este bun ca protecție împotriva ochiului rău și a magiei întunecate, eficace și în problemele de empatie.

1 în stoc

75 / 100

Pandantiv ochi de tigru candelabru

Ochiul de tigru este folosit ca piatră de protecție împotriva ochiului rău și a magiei întunecate. Este eficace și în problemele de empatie atunci când o persoană este copleșită de energiile locurilor sau ale oamenilor. Rolul său protector se manifestă mai ales prin faptul că ne permite să fim noi înșine, să nu fim influențat de toate energiile și emoțiile care ne înconjoară, adică ne ferește să avem o empatie prea pronunțată. Ochiul de tigru face posibil să nu mai fie influențat de energiile rele pe care ni le trimit alte persoane, voluntar sau involuntar. Vorbim adesea despre deochi, dar energiile rele primite pot fi produse pur și simplu prin vorbe rele sau gânduri negative, dar acest mineral formează un scut protector, care va întoarce energiile dăunătoare celui care le emite.

Pandantiv din ochi de tigru oval
Piatra ochi de tigru stimulează voința, ne permite să ne eliberăm de limitele noastre, să ne depășim temerile pentru a reuși să ne afirmăm cu mai multă încredere interioară. Această piatră semipretioasă ajută la conștientizarea calităților proprii, promovează creativitatea, reduce temerile.
Relațiile de prietenie sunt îmbunătățite semnificativ prin purtarea pietrei ochi de tigru, deoarece încrederea are un impact pozitiv asupra relațiilor sociale.
Tradițiile asiatice îi conferă o capacitate de a armoniza energiile yin yang. În perioadele de examene este adesea utilizat cu pirit, fluorită și citrină pentru a avea o capacitate de memorare mai bune și pentru a fi într-o stare emoțională propice.

Pandantiv ochi de tigru candelabru pentru protecție energetică

Piatra Ochi de Tigru este o piatră semiprețioasă cu o frumusețe naturală și o energie puternică. Această piatră este considerată a avea o acțiune de protector energetic, fiind folosită de secole în diferite practici spirituale și de vindecare. Este cunoscut[ pentru proprietățile sale de a proteja și a respinge energiile negative. Această piatră formează o barieră energetică în jurul purtătorului, creând un scut de protecție împotriva influențelor nocive și a atacurilor energetice. Această acțiune de protecție este extrem de valoroasă în lumea agitată și aglomerată în care trăim, unde suntem expuși la multe influențe negative.

Pandantiv ochi de tigru candelabru pentru curaj

Piatra Ochi de Tigru este adesea asociată cu puterea și curajul. Ea poate spori încrederea în sine și poate ajuta la depășirea fricilor și a obstacolelor. Acest cristal are o energie deosebit de stabilizatoare, care poate aduce echilibru și armonie în viața celui care o poartă. Prin conectarea cu energia pământului, piatra ochi de tigru poate ajuta la menținerea unei legături solide cu realitatea, la a fi ” cu picioarele pe pământ”. Un alt aspect important al pietrei ochi de tigru este capacitatea sa de a amplifica și de a proteja aura. Aura este câmpul energetic subtil care înconjoară corpul nostru și care poate fi afectat de energiile negative sau de vibrațiile dăunătoare. Purtarea unui Pandantiv ochi de tigru candelabru poate ajuta la întărirea și protejarea aurei, menținând-o curată și echilibrată.

Pandantiv din ochi de tigru oval – bijuterie utilă și relaxantă

Această piatră poate fi de asemenea folosită pentru a combate oboseala și stresul, având un efect calmant și relaxant asupra sistemului nervos. Ea poate contribui la obținerea unei stări de relaxare și la eliberarea tensiunilor acumulate în corp și minte. Piatra Ochi de Tigru poate fi purtată ca bijuterie, sub formă de Pandantiv ochi de tigru candelabru, colier, brățară sau pandantiv, pentru a beneficia de acțiunea sa de protector energetic în fiecare zi. În timp ce o purtăm, putem spune o afirmație sau o intenție legată de protecție și siguranță o pentru a întări efectul pietrei.

Pandantiv ochi de tigru candelabru pentru sănătăte

Energia ochiului de tigru are o influență favorabilă asupra problemelor articulare la nivelul picioarelor, probleme ale genunchiului, reglează glandele suprarenale, în special glanda pancreatică și hipofiza. Această piatră întărește metabolismul, scade atacurile de astm. Ajută la stabilizarea hipertensiunii arteriale, la regenerarea țesuturilor, la reducerea oboselii mentale, la reducerea negilor. De asemenea, acționează în timpul acidității gastrice, ajută la digerarea mai bună, la lupta împotriva diareei sau a colicilor care sunt de origine emoțională și nu virală.
Reduce tensiunea arterială, echilibrează emisferele stânga și dreapta ale creierului. Acest mineral facilitează respirația prin relaxarea diafragmei.
Capacitatea sa de a regla emoțiile dizolvă blocajele emoționale. Plasându-l între ochi la nivelul chakrei a 6-a (orice), va relaxa mintea.
Poate fi folosit pentru a îmbunătăți vederea, dar efectele sale sunt mai mici decât cele ale pietrei Ochi de Soim.
Reduce stresul aducând mai multă încredere în sine. Ochiul de tigru combate depresia, ajută la luarea deciziilor, aduce optimism și încredere în forțele proprii.

Pandantiv ochi de tigru candelabru în terapia cu pietre

Are influențe mai ales asupra următoarelor: Stomac, intestine, splină, vezică biliară.

In terapia cu pietre, ochiul de tigru (tiger’s eye) este considerat a avea proprietati vindecatoare si poate fi utilizat pentru a trata anumite probleme de sanatate.

  1. Probleme de stomac: Se spune ca ochiul de tigru poate ajuta la reducerea disconfortului stomacal si a problemelor digestive.
  2. Stres si anxietate: Ochiul de tigru poate ajuta la atenuarea stresului si a anxietatii si poate creste sentimentul de siguranta si liniste.
  3. Probleme de somn: Ochiul de tigru poate fi utilizat pentru a ajuta la reglarea ciclului de somn si a reducerii insomniei.
  4. Durere si inflamatie: Se spune ca ochiul de tigru poate ajuta la ameliorarea durerii si inflamatiei, in special in cazul artritei si al altor afectiuni inflamatorii.

Multe persoane au gasit confort si ameliorare prin utilizarea pietrelor in terapie si cred in puterea lor vindecatoare.

Pandantiv ochi de tigru candelabru – zodii, meserii, chakra, purificare

Semnele zodiacale pentru care nevoia acestei pietre este potențial cea mai importantă: Gemeni, Leu, Fecioară, Capricorn

Meserii ajutate de Ochiul de tigru: Terapeuți, polițiști, avocați, oameni de știință, asigurători, contabili.

Chakra principală asociată: a 3-a chakră a plexului solar numită Manipura, centru energetic care reglează emoțiile. Prima chakră rădăcină numită Muladhara.

Utilizare la domiciliu: Plasarea acestei pietre în camere aduce abundență și sănătate, reduce influențele rele din partea celorlalți (emoții rele, ochi răi, magie întunecată). Ochiul de tigru oferă atmosferei o energie mai dinamică, mai solară.

Purificare / reîncărcare a pietrei ochi de tigru

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare ! Pentru încărcare poate fi ținut pe cuarț transparent și pe geode de ametist, deoarece ametistul poate curăța celelalte cristale de energii negative. Dimensiuni pentru Pandantiv ochi de tigru candelabru: pandantiv: 6.5 cm, cerc 40 mm, lant: 60 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

ochi de tigru