bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv sodalit picatura cu floare

40,00 lei

Pandantiv sodalit picatura cu floare: Piatra Sodalit este adesea asociată cu activarea și echilibrarea chakrei ochiului al treilea, chakra Ajna.

1 în stoc

77 / 100

Pandantiv sodalit picatura cu floare

Pandantiv sodalit picatura cu floare – frumusețe

Piatra Sodalit este o frumusețe remarcabilă în lumea pietrelor prețioase și semiprețioase. Această piatră semiprețioasă este cunoscută pentru combinația sa spectaculoasă de culori și modele unice, ceea ce o face extrem de apreciată în industria bijuteriilor și în rândul colecționarilor. Piatra Sodalit se remarcă prin nuanțele sale vibrante de albastru, adesea însoțite de dungi și pete de alb, gri și uneori galben. Aceste modele și culori se formează în urma procesului geologic de cristalizare a pietrei și sunt considerate un adevărat spectacol pentru ochi. Piatra Sodalit este uneori denumită “lapis lazuli al Americii”, datorită asemănării sale cu celebrul lapis lazuli. Unul dintre aspectele remarcabile ale pietrei Sodalit este jocul său de culori și modele. Pe măsură ce privești piatra, poți observa cum petele de albastru și alb se contopesc armonios, creând forme și modele unice. Această proprietate face ca fiecare bucată de Sodalit să fie o adevărată operă de artă în sine.

Pandantiv sodalit picatura cu floare

Pandantiv sodalit picatura cu floare – proprietăți și utilități

Piatra Sodalit nu este doar frumoasă, ci are și semnificații și proprietăți speciale. Are puterea de a ajuta la o comunicare clară și expresivă, ajutând la îmbunătățirea abilităților de comunicare și la dezvoltarea unei gândiri logice. Piatra Sodalit este asociată cu starea de calm și armonie interioară, ajutând la reducerea stresului și a anxietății.
Datorită aspectului său atrăgător și a proprietăților sale speciale, piatra Sodalit este adesea folosită în confecționarea bijuteriilor. Poți găsi coliere, brățări, inele și cercei eleganți din Sodalit, care nu numai că îți vor îmbogăți ținuta, ci vor aduce și o notă de eleganță și rafinament.

Pandantiv sodalit picatura cu floare și sănătatea fizică

Piatra Sodalit este asociată cu multiple beneficii pentru sănătatea fizică. Ajută la reducerea inflamațiilor și a durerilor, fiind benefică în tratarea afecțiunilor articulare și a problemelor legate de sistemul osos. Piatra Sodalit poate contribui la stimularea metabolismului și a sistemului imunitar, ajutând astfel la menținerea unei stări generale de sănătate bună.

Pandantiv sodalit picatura cu floare și sănătatea mentală

Piatra Sodalit este recunoscută pentru efectele sale pozitive asupra sănătății mentale. Această piatră poate ajută să avem claritate mentală, gândire logică și concentrare. Ea poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și a altor tulburări emoționale. Prin menținerea stărilor de calm și liniște interioară, piatra sodalit contribuie la îmbunătățirea sănătății generale și echilibru mental.

Pandantiv sodalit picatura cu floare și sănătatea spirituală

În ceea ce privește sănătatea spirituală, piatra sodalit are un efect de deschidere și activare a chakrei gâtului. Aceasta înseamnă că poate facilita comunicarea autentică și sinceră, atât cu ceilalți, cât și cu sine însuși. piatra sodalit poate spori intuiția și abilitățile psihice, facilitând conectarea cu lumea spirituală și dezvoltarea unei perspective mai profunde asupra vieții și a sinelui. Piatra Sodalit este considerat a fi o piatră benefică în deschiderea și armonizarea chakrei ochiului al treilea. Ajută la activarea acestei chakre și la îmbunătățirea capacităților intuitive și a conștientizării spirituale. Prin tehnici spirituale – meditație, găndire pozitivă, programarea subconștientului si altele – cu piatra Sodalit se poate intensifica claritatea mentală și capacitatea de a accesa informații și cunoștințe din domenii mai subtile.

Pandantiv sodalit picatura cu floare și chakra din ochiul al treilea

Piatra Sodalit este adesea asociată cu activarea și echilibrarea chakrei ochiului al treilea, cunoscută și sub numele de chakra Ajna. Această chakră este situată între sprâncene, la nivelul frunții, și este asociată cu intuiția, clarviziunea, înțelepciunea interioară și conexiunea spirituală. Utilizarea pietrei Sodalit în practici spirituale, cum ar fi meditația sau purtarea ei în bijuterii, poate fi considerată ca o modalitate de a stimula și de a echilibra energia chakrei ochiului al treilea. Aceasta poate facilita explorarea interioară, dezvoltarea intuiției și a capacităților psihice, precum și conexiunea cu planurile superioare de conștiință.

Piatra Sodalit poate fi asociată în mod particular cu chakra ochiului al treilea, dar este important să menționăm că echilibrarea și deschiderea tuturor celorlalte chakre sunt, de asemenea, esențiale pentru armonia și bunăstarea spirituală. În practicile spirituale, se recomandă adesea să se lucreze cu toate chakrele simultan pentru a obține o integrare și echilibru complet în sistemul energetic al individului.

Nota: Este important să menționăm că influența pietrelor prețioase și semiprețioase, cum ar fi piatra Sodalit, asupra sănătății fizice, mentale și spirituale poate fi subiectivă și poate varia de la persoană la persoană. Utilizarea pietrelor în scopuri terapeutice nu înlocuiește consultul medical.

Dimensiuni aproximative: pandantiv: 37 x 27 x 8 mm, Lantisorul: 45 cm

SKU: Pan-Sod-506 Categorii: , Etichete: ,