bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Etichetă: Bijuterii Jad

Bijuterii Jad: Deseori denumit piatră spirituală, jadul contribuie la liniștirea simțurilor, la liniște și la armonia dintre oameni.

Afișez singurul rezultat

  • Cercei din jad galben: Deseori denumit piatră spirituală, jadul contribuie la liniștirea simțurilor, la liniște și la armonia dintre oameni.

    Piatra este frecvent asociată cu pacea interioară și autocunoașterea. În situații dificile, folosirea unei pietre de acest tip, ținută în contact cu pielea în viața de zi cu zi, poate avea un efect pozitiv asupra minții și alunga gândurile negative. O sursă de seninătate, jadul ajută, de asemenea, la stabilizarea emoțiilor și la a te simți mai în largul tău cu ceilalți. Simbol al încrederii și onestității, această piatră are virtuți benefice la nivel emoțional. Reduce sentimentul de vinovăție și promovează schimburi sincere și sincere cu cei din jur. În culturile antice, jadul era văzut ca un element de promovare a aprecierii artelor, în special a muzicii. I s-a atribuit capacitatea de a-l încuraja să-și cântărească judecățile și să arate mai multă distanță și empatie.

    Citește mai mult