bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Bratara ametist

35,00 lei

Bratara ametist: Ametistul transformă energiile negative în energii pozitive, dă încredere și favorizează studiile și meditația.

1 în stoc

83 / 100

Bratara ametist

Piatra ametist este o piatră semiprețioasă foarte utilă și de o frumusețe remarcabilă. Cu o culoare purpurie strălucitoare, care variază de la nuanțe ușor liliachii până la tonuri bogate de violet sau violet închis, ametistul emană o energie și o eleganță remarcabile. Prelucrat în diverse forme, cum ar fi pietre semiprețioase pentru bijuterii – cum este această bratara ametist – sau obiecte decorative, o bijuterie de ametist captează lumina într-un mod spectaculos, emanând o strălucire și o eleganță irezistibile.
Piatra ametist este utilizată într-o gamă largă de aplicații. Este folosit frecvent în bijuterii, cum ar fi inele, cercei, coliere și brățări, fiind apreciat pentru frumusețea sa și capacitatea de a se asorta cu diverse stiluri. De asemenea, piatra ametist este utilizată în obiecte decorative, cum ar fi sculpturi, figurine sau vaze, adăugând un plus de rafinament și eleganță în interiorul locuinți sau biroului.

Reducerea stresului și a anxietății

Ametistul este o piatră cu puternice proprietăți de vindecare și echilibrare, care poate ajuta la reducerea stărilor de stres, anxietate și a tulburări de somn. De asemenea, ametistul este asociat cu purificarea și detoxifierea organismului, sprijinind sănătatea fizică și emoțională.
Efectul calmant al ametistului asupra sistemului nervos poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate. Purtarea unei bijuterii precum bratara ametist contribuie la eliberarea stresului precum tensiunea mentală și emoțională, oferind o stare de relaxare și echilibru.

Bratara ametist

Bijuterii ametist

Click !

Bratara ametist – beneficii în plan mental

Piatra ametist este piatra smereniei și piatra înțelepciunii. Stimulează creativitatea, imaginația și claritatea. De asemenea contribuie la calmarea furiei, a fricii, a grijilor, a anxietăților, a tristeții și a durerii. Din punct de vedere psihologic, piatra ametist ajută la lupta împotriva dependențelor legate de droguri, alcool sau tutun și chiar poate ajuta persoanele care suferă de Tulburări Obsesiv Compulsive (TOC) să-și calmeze viața de zi cu zi. O bratara ametist contribuie la protecție împotriva multor factori dăunători.

Stimularea clarității mentale

Piatra ametist este adesea asociat cu îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale. Pentru creșterea performanței cognitive și claritatea deciziilor, se recomandă să purtați bijuterii de ametist sau să țineți în apropiere această piatră în timpul activităților care necesită atenție și concentrare.

Ametistul și purificarea spațiilor de energii negative

Intotdeauna la purificarea unui spațiu, bijuteria din ametist contribuie la liniste si relaxare, ajuta pe cel care o poartă ca bratară sau colier, dar nu numai. Oferă o relaxare profundă dacă se află într-un dormitor. Dacă se află în sufrageria dvs., această piatră poate crește nivelul de energie pozitivă a încăperii. Dacă preferați o brățară cu piatra semiprețioasă ametist, aceasta vă va însoți și vă va oferi toate puterile pe care le oferă ametistul. Vei profita din plin de proprietatile calmante si linistitoare pe care le ofera, pe tot parcursul zilei. Ca bratara ametist este indicat să o purtați în perle de 6 mm, până la 14 mm sau chiar mai mult. Sub formă de pandantiv, acesta va fi plasat direct pe chakra plexului solar dar trebuie să te asiguri că este în contact direct cu pielea. Este o piatră foarte eficientă în litoterapie.

Ametistul, purificarea și reîncărca altor pietre și minerale

Ametistul este folosit pentru a curăța, purifica și reîncărca alte pietre și minerale. Ideal este să efectuezi această purificare pe un covor de ametist sau o geodă de ametist. Cu cât dimensiunea geodei este mai mare, cu atât purificarea va fi mai eficientă. O proprietate remarcabilă a pietrelor de ametist este de a purifica locuri și obiecte, fie printr-o minge de ametist, fie sub altă formă. Astfel, o bratara ametist poate avea întrebuințări multiple.

Bratara ametist – beneficii în plan fizic

Ametistul este o piatră semiprețioasă cunoscută nu doar pentru frumusețea sa, ci și pentru beneficiile sale asupra sănătății fizice. O bratara ametist poate curăța corpul fizic de energii dăunătoare, dar și aura. Această piatră semiprețioasă de culoare purpurie poate contribui semnificativ lavindecare emoțională. Iată câteva dintre beneficiile ametistului asupra sănătății fizice:

Bratara ametist – Susținerea sistemului imunitar

Piatra ametist are proprietăți de întărire a sistemului imunitar. Energia sa vindecătoare ajută organismul să se apere împotriva bolilor și infecțiilor. De asemenea, ametistul poate avea un efect de purificare asupra corpului, ajutând la eliminarea toxinelor și a impurităților.

Bratara ametist – Alinarea durerilor fizice

Piatra ametist este folosită de mult timp în medicina alternativă pentru a ajuta la ameliorarea durerilor fizice. Piatra ametist are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, migrenelor și altor afecțiuni fizice. Energia relaxantă a ametistului ajută la ameliorarea hipertensiunii arteriale și a durerilor musculare. Este deosebit de eficient în eliberarea tensiunii din partea superioară a spatelui, gâtului și umerilor.

Bratara ametist – Ametistul pentru femei

Ideală pentru femei, piatra ametist stimulează fertilitatea, producția de hormoni și glandele endocrine. Acest cuarț feminin promovează și armonizarea ciclurilor menstruale. Piatra ametist este o piatră calmantă prin excelență. Un lucru este sigur: cu o bratara ametist această senzație plăcută va avea doar repercusiuni pozitive asupra corpului și minții.

Bratara ametist – Ametistul și circulația sanguină

Piatra ametist are capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui și de a susține sănătatea cardiovasculară. Prin stimularea fluxului sanguin, acesta poate contribui la oxigenarea eficientă a organelor și a țesuturilor, susținând astfel o bună funcționare a sistemului cardiovascular.

Bratara ametist – Îmbunătățirea somnului

Piatra ametist este cunoscută pentru abilitatea sa de a calma mintea și de a induce un somn odihnitor. Amplasarea unei bucăți de ametist sau a unei bijuterii precum o bratara ametist sub pernă sau în camera de dormit poate ajuta la reducerea insomniei și a tulburărilor de somn, permițându-ți să te odihnești mai bine și să te trezești revigorat. Prin reechilibrarea aurei, vă permite să găsiți calmul înainte de a dormi. Așa că o poți pune pe noptieră sau sub pernă pentru a te bucura de un somn profund și reparator, dar și pentru a avea vise dulci. Energia calmantă  și reconfortantă dintr-o bratara ametist este potrivită pentru adulți, copii și animale.

Bratara ametist – Accelerarea procesului de vindecare

Pe langa calmarea hiperactivitătii, piatra ametist este un mineral care protejeaza memoria, inima si tractul respirator. În timpul convalescenței, accelerează procesul de vindecare. Sub forma unui colier, sau o pereche de cercei, de exemplu, poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap și la combaterea tuturor formelor de dependență. Mai mult, este foarte recomandată pentru a facilita eliminarea toxinelor din organism. Piatra ametist este folosită pentru a accelera procesul de vindecare, mai ales în cazul arsurilor.

Bratara ametist – beneficii în plan spiritual

Bratara ametist – Ametistul și chakra coroanei

Piatra ametist romovează nu numai meditația, concentrarea, ci și elevația spirituală. La nivel spiritual, piatra ametist este asociată cu cea de-a șaptea chakră, numită și chakra coroanei. Centru de înțelepciune și cunoaștere, chakra coroanei vă permite să vă deschideți mintea și să accesați un nivel cu totul nou de conștientizare spirituală. Astfel, purtarea unui ametist sub formă de pandantiv sau bratara ametist, de exemplu, face posibilă dobândirea de noi cunoștințe și distrugerea tuturor barierelor mentale. Datorită acestei pietre puternice de culoare violet, mintea se calmează, temerile se risipesc și gândurile pozitive înfloresc.

În general, atașamentele pământești sunt cele care blochează chakra coroanei. Dacă aveți tendința de a fi prea cu picioarele pe pământ, purtarea unei bijuterii precum bratara ametist sau păstrarea unui cuarț ametist aproape de dvs. vă poate ajuta să faceți un pas înapoi, să vă limpezească mintea și să ascultați acea voce din interior, vă ghidează în fiecare zi. Prin deschiderea chakrei coroanei, ametistul îți permite să găsești inspirația, creativitatea, imaginația și spiritul inovator de care dispui latent.

Ametistul – Protector și mentor

Ametistul este o piatră de protecție energetică. Are capacitatea de a respinge energiile negative și de a crea un scut de protecție împotriva influențelor dăunătoare. Prin purtarea unei bijuterii cu ametist – de exemplu o  bratara ametist – sau prin amplasarea de obiecte de ametist în spațiul personal, poți beneficia de această protecție energetică. Ametistul este o piatră spirituală, ajută în înțelegerea noțiunilor metafizice. Este prin excelență o piatră a meditației.

Piatra ametist ne dăruiește claritate mentală și înțelepciune. Purtarea unei bijuterii precum o bratara ametist are capacitatea de a elibera blocajele mentale și de a spori gândirea creativă și intuitivă. Ametistul poate ajuta la calmarea minții și la obținerea unei perspective mai clare asupra vieții. Ametistul are, de asemenea, proprietatea de a fi o piatră de ajutor pentru momentul de plecare din această viață. Poate fi folosit în cazul pierderii unei persoane dragi, fiind un suport psihic și pentru cei care pleacă și pentru cei care rămân. Ne ajută să acceptăm și să integrăm perfect noutățile, schimbările.

Bratara ametist – Purificare, reîncărcare, dimensiuni

Se spală doar cu apă ! Nu o puneți în sare ! Nuo țineți la soare !
Ametistul se curăță singur de energii negative și chiar curață și pietrele semipretioase din apropierea lui.

Dimensiuni Bratara ametist: 19 cm, o piatra paralelipipedica are 1.3 cm, piatra sferica are 8 mm.

Recomandat pentru: Vindecare, Reiki, Amuleta, Noroc, Speranta, Dragoste

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical. O bratara amestist, ca orice bijuterie din pietre semipretioase, contribuie pozitiv la starea generală, nu vindecă.

piatra

ametist

SKU: Bra-Ame-1010 Categorii: , Etichete: ,