bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Floarea vietii

83 / 100

Ce este Floarea vietii  ?

Multe culturi și civilizații din întreaga lume, încă din inceputul timpurilor, au considerat simbolul Floarea vieții ca fiind foarte puternic. Ceea ce face această rozetă atât de specială este că detine în forma sa toate modelele de construcție prezente pe Pământ, similare cu modul în care se formează plantele, mineralele, formulele matematice și chiar și ADN-ul nostru!
Floarea vieții reunește toate elementele esențiale pentru construcția universului și stă la baza oricărei forme de viață. Structura ei o găsim peste tot și chiar în cea a muzicii. Intervalul dintre cercurile care o compun este același cu cel dintre tonurile și semitonurile muzicale.

Pandantive Floarea vietii

Click!

Floarea vieții simbol din geometria sacră

Floarea vietii este o structura compusă din cercuri egale suprapuse între ele și care sunt conectate prin centrul lor,  formand o figură ce apartine de geometria sacră, cu multe beneficii asupra corpului și spiritului.

Floarea vieții simbol

Aveti mai jos Modalități de a folosi un suport de Floarea vieții, construit din lemn cu grosimea de 3 mm și diametrul de 10 cm. floarea vietii  (Clic ! ) Simbolul Floarea vietii  (Clic ! )

Floarea vieții este mult mai mult decât un simplu simbol, este o formă perfectă care exprimă frumusețea divină absolută, perfecțiunea și armonia sacră, o sursă de beneficii pentru oricine îi cunoaște puterea.

În reprezentarea sa cea mai comună, este format din 19 cercuri și 36 de semicercuri. Un cerc mare înconjoară toată această structură și formează un întreg care conferă frumusețe și eleganță florii vieții. Fiecare parte care o compune are propriul său sens și reprezintă o parte a universului. Aceasta structură contine diferite simboluri geometrice care au fiecare un simbolism și o vibratie ridicată.

Floarea vietii oul vietii

Floarea vietii si oul vieții

Oul vieții este situat în centrul florii vieții, corespunde formei unui embrion în primele ore de formare.

Floarea vietii graunta vietii

Floarea vietii si sămânța vieții

Sămânța vieții este alcătuită din șapte cercuri care reprezintă cele șapte zile ale creării lumii;

Floarea vietii aborele vietii

Floarea vietii si arborele vieții

Arborele vieții ocupă un loc central în ciclul vieții și simbolizează originile noastre comune.

Floarea vietii fructul vietii

Floarea vietii si Fructul vieții

Fructul vieții este alcătuit din treisprezece cercuri formând o stea. Similar cu o diagramă a universului, este o reprezentare a atomilor și a diferitelor structuri moleculare care alcătuiesc toate formele de viață.

Cercul din mijloc din Floarea vieții este punctul său de plecare, reprezintă punctul original, sămânța care este sursa întregii vieți. Sămânța vieții care este formată din 7 cercuri definește structura de bază din floarea vieții și este următorul pas în formarea acesteia. Mai mult, sămânța vieții este o ilustrare perfectă a dezvoltării vieții dintr-un singur nucleu.

Originile simbolului Floarea vietii

Datorită caracteristicilor sale neobișnuite și beneficiilor pe care le oferă, floarea vieții a devenit un simbol sacru în multe civilizații și culturi de-a lungul veacurilor. Fiind un simbol vechi descoperit ca marturie a civilizatiilor vechi in diverse tari precum Egipt,, India, Japonia,  Turcia, China – Orasul Interzis si altele, este foarte interesant de studiat originile din simbolul floarea vietii.

Simbolul Floarea Vieții a fost găsit pe multe relicve antice, fețe de stâncă și monumente din întreaga lume, de la Est la Vest.

S-ar părea că omul a fost întotdeauna fascinat de sensul și motivul său. De-a lungul secolelor, floarea vietii a avut o semnificație pentru multe civilizații și culturi și ar spori concentrarea oricui îi studiază semnificația. Simbolul floarea vietii este încă folosit pe scară largă și renumit astăzi în locuri religioase și de meditație.

Una dintre cele mai timpurii dovezi ale existentei si folosirii simbolului Floarea vieții a fost găsită pe relicve asiriene care datează din 645 î.Hr. Pentru cei curioși, unele dintre aceste relicve sunt expuse la Luvru din Paris și la British Museum din Londra. Simbolul său apare și pe pereții Templului lui Osiris din Abydos și se spune că a fost gravat cu ocru roșu de către civilizația Egiptului antic.

Leonardo da Vinci s-a inspirat și din elementele din Floarea vieții in desenele sale in perioada Renașterii. Ele sunt acum păstrate în Biblioteca Ambrosian din Milano într-o colecție de desene și note numită Codex Atlanticus.

Simbolul Floarea vietii a fost descoperit și pe multe alte situri precum la Beijing sub laba leului chinez care se află la intrarea în orașul interzis, în Israel în palatele din Masada și sinagogile antice din Galileea.

Simbol cu ​​geometrie complexă și nivel vibrațional ridicat, reprezintă reînnoirea perpetuă a vieții și conține toate elementele esențiale pentru construcția lumii. Cu siguranță, din acest motiv, modelul său a fost descoperit în multe locuri de pe planetă și toate acestea îi conferă caracterul său misterios.

Efectele și beneficiile simbolului Floarea vieții

Floarea vieții este plină de beneficii! Datorită structurii sale complexe și perfect armonioase, emite o vibrație unică care are ca efect armonizarea, revitalizarea, regenerarea, reechilibrarea și protejarea mediului înconjurător.

Deși este renumit de milenii, abia astăzi ne dăm seama de amploarea și de beneficiile sale în viața noastră!

Este posibil să folosiți floarea vieții în diferite moduri. Prezentă într-o cameră, vibrațiile sale revitalizează și purifică băuturile și alimentele, promovează conservarea alimentelor și ajută la echilibrarea și armonizarea locului.

Modalități de a folosi Floarea vieții

floarea-vietii-apa

Energizarea apei cu Floarea vieții

Pune pur și simplu un pahar cu apă pe acest simbol. După 10 până la 30 de minute, puteți bea apă energizată. Apa va avea energia de vibrație superioară și va fi mai hidratantă. Energizați apa, indiferent de originea ei. Poți energiza astfel orice lichid.

Apa este une element care recepționează, inmagazinează și transmite energie cu un randament foarte ridicat. Se folosește apă sfințită pentru însănătoșiri, pentru indeplinirea dorințelor, pentru curățări energetice.

floarea-vietii-fructe-si-legume

Conservarea fructelor și legumelor

Puteți păstra fructele sau legumele pentru mai mult timp, punând simbolul floarea vieții sub un vas cu fructe. Fructele vor avea suport energetic, vitalitatea lor va dura mai mult.

Fructele și legumele au în compoziția lor apă în procent ridicat. Apa este elementul care se energizează cel mai mult din componența fructelor și legumelor. Energizate cu simbolul floarea vieții, fructele și legumele vor aduce beneficii asupra sănătății.

floarea-vietii-plante

Floarea vieții pentru plante

Puteți uda plantele cu apă energizată cu floarea vieții sau să puneți simbolul floarea vieții sub ghiveciul unei plante pentru câteva zile, sau în apropierea ghiveciului. Deasemeni forile din vază vor avea viață de durată mai mare dacă sub vază sau în apropierea vazei amplasați simbolul floarea vieții. 

Legumele din grădină vor crește mai sănătos dacă sunt udate cu apă energizată cu floarea vieții. Copacii vor fi mai frumoși și vor oferi fructe mai bogate în nutrienți.  Pentru a avea o grădină frumoasă, bogată și eficientă, trebuie să o alimentăm și cu energii sănătoase, de vibrație superioară.

Floarea-vietii-pentru-animale

Floarea vieții pentru animale

Animalele au și chakre ca oamenii. Acestea se pot energiza cu simbolul Floarea vieții. Animalele vin singure în apropierea acestui simbol pentru a se  reîncărca cu energie vitală.

Animalele percep mai bine energiile subtile care ne înconjoară și ne influențează sănătateași starea de spirit. Astfel pisica poate fi folosită ca un instrument de măsurare a energiei: se va așeza în locul din cameră cu energiile cele mai dăunătoare pentru om.

De ce este indicat sa porti bijuterii cu Floarea vietii

Vibrațiile emanate de Floarea vieții energizează apa! Corpul nostru este format din aproximativ 70% apă, deci acest simbol ne aduce efectele pozitive cel putin in corpul fizic.

Purtată cel mai frecvent ca bijuterie, floarea vieții oferă o multitudine de beneficii pentru corp și minte. Există multe variante și pentru toate gusturile fie ca pandantiv floarea vieții, brățară, cercei și inel.

Cât mai aproape de corpul fizic, îl va armoniza, îl va purifica de energiile rele și îl va ajuta să-și recapete energia vitala.

Va liniști mintea și va stimula concentrarea.

Beneficiile simbolului Floarea  vieții sunt numeroase și cele menționate mai sus sunt cele mai cunoscute. 

Unii oameni constată că le îmbunătățește somnul și le reduce sau chiar le elimină complet insomnia. Efectele sale sunt deci specifice fiecaruia si diferite in functie de persoana care il poarta!

Astăzi bijuteriile Floarea Vieții sunt foarte la modă și sunt adorate atât pentru efectul lor energetic, cât și pentru frumusețea lor. 

Toate aceste bijuterii îți vor armoniza corpul și mintea și îți vor aduce beneficiile lor astfel încât să-ți regăsești toată vitalitatea!

Este un cadou ideal pentru un prieten sau pur și simplu pentru tine. Este frumos si util.