bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei din malachit

25,00 lei

Cercei din malachit: Malachitul crește darul observației, reduce stresul, ne îndepărtează anxietățile inconștiente. Dezvoltă puterea de convingere.

1 în stoc

71 / 100

Cercei din malachit

Malachitul se gaseste in mod natural in roci sedimentare si se formeaza prin alterarea oxidarii minerale cu cupru. Acest mineral poate fi gasit in culori variind de la verde inchis la verde-deschis si poate fi transparent sau opac. Malachitul este cunoscut pentru frumoasa sa culoare verde, care poate fi vazuta in benzi concentrice in jurul unei axe centrale. Pentru acest aspect unic, malachitul este folosit in industria bijuteriilor, fiind utilizat pentru a crea bijuterii din malachit si obiecte de decor.

Malachitul este un talisman de protectie, care poate proteja impotriva raului si a energiei negative. De asemenea, ajută la atragerea bogatiei si a prosperitatii. Malachitul este un mineral frumos si versatil, cu proprietati speciale, care este apreciat si utilizat atat in industria bijuteriilor, cat si in terapii alternative.

Cercei din malachit

Cercei din malachit – Beneficii in plan emoțional și spiritual

Iubire și compasiune: Malachitul este o piatră a iubirii și a compasiunii. Purtarea malachitului sau plasarea acestuia pe chakra inimii poate ajuta la cultivarea și exprimarea iubirii necondiționate față de sine și față de ceilalți. Aceasta poate contribui la vindecarea emoțională, la dezvoltarea relațiilor armonioase și la atragerea iubirii în viața ta.

Vindecare emoțională: Datorită influenței sale asupra chakrei inimii, malachitul este adesea utilizat pentru a sprijini vindecarea emoțională. Această piatră poate ajuta la eliberarea traumelor și a durerilor emoționale din trecut, facilitând procesul de vindecare și de înțelegere a emoțiilor.

Malachitul – Echilibru și stabilitate

Malachitul este, de asemenea, asociat cu echilibrul emoțional și stabilitatea interioară. Purtarea acestei pietre poate aduce calm și liniște, reducând stresul și anxietatea. Malachitul poate ajuta, de asemenea, la menținerea unei stări de echilibru între inimă și minte, facilitând luarea deciziilor înțelepte și conectarea cu intuiția interioară.

Malachitul dezvoltă puterea de convingere, îmbunătățește puterea de a convinge pe cineva să creadă, să gândească sau să facă un anumit lucru. Eliberează blocaje emoționale din trecut care s-au îngropat în adâncul sufletului de-a lungul timpului. Malachitul crește darul observației, reduce stresul, îndepărtează anxietățile inconștiente. Este o piatră protectoare care absoarbe energiile negative. De asemenea, malachitul poate ajuta la controlul durerilor, la imbunatatirea starii de spirit si la crearea unui mediu pozitiv si armonios.
Face viața mai intensă, mai aventuroasă. Sentimentele reprimate revin instantaneu la lumină. Malchitul este o piatră sacră din Egiptul Antic.

Cercei din malachit – sănătatea fizică

În litoterapie, malachitul este o piatră foarte eficientă împotriva durerii și împotriva problemelor articulare, absorbind durerea ca un burete atunci când este aplicată pe zone dureroase. Este o piatră antiinflamatoare din punct de vedere energetic, va acționa acolo unde există inflamații, durere. Este, de asemenea, diuretic.

Malachitul este, de asemenea, utilizat in medicina traditionala, fiind un remediu pentru afectiuni ale pielii, ochilor, plamanilor si sistemului respirator.

Malachitul in ritualuri

In unele culturi si spiritualitati, malachitul este utilizat in ritualuri pentru a atrage protectie, bogatie, sanatate si armonie. De exemplu:

  1. Protectie: Malachitul este considerat un talisman de protectie in multe culturi, si poate fi purtat sau asezat in jurul casei pentru a proteja impotriva raului si a energiei negative.
  2. Bogatie: Malachitul poate atrage bogatia si prosperitatea, si poate fi plasat in locuinta sau birou pentru a atrage aceste lucruri in viata purtatorului sau. Promovează succesul în afaceri și aduce noroc.
  3. Sanatate: Malachitul este utilizat in medicina traditionala pentru tratarea afectiunilor pielii, ochilor, plamanilor si sistemului respirator. De asemenea, se poate purta sau plasa pe zonele din corp care au nevoie de vindecare.
  4. Armonie: Malachitul poate ajuta la crearea unui mediu armonios si pozitiv, si poate fi asezat in camera sau birou pentru a atrage acest lucru.

Cercei din malachit – Semnele zodiacale, Chakra, Purificare

Cercei din malachit – Semnele zodiacale

Semnele zodiacale pentru care nevoia acestei pietre este potențial cea mai importantă: Gemeni, Fecioară

Cercei din malachit – Chakra principală

Malachitul este o piatră prețioasă cunoscută pentru vibrațiile sale puternice și pentru capacitatea sa de a influența și echilibra chakra inimii. Această piatră verde vibrantă are o lungă istorie de folosire în practicile spirituale și de vindecare. Iată câteva informații despre chakra pietrei malachit și beneficiile sale asociate:

Chakra asociată: Malachitul este adesea asociat cu chakra inimii, situată în centrul pieptului. Această chakră este considerată centrul emoțional al ființei umane și este responsabilă pentru iubire, compasiune, relații și echilibru emoțional.

Echilibrarea chakrei inimii: Malachitul este folosit pentru a echilibra și a revitaliza chakra inimii. Această piatră poate ajuta la deblocarea și curățarea energiilor stagnante sau negative din această zonă, facilitând fluxul energiei iubirii necondiționate și al compasiunii.

Cercei din malachit – Purificare / reîncărcare

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !
Pentru încărcare poate fi ținut pe cuarț transparent și pe geode de ametist, deoarece ametistul poate curăța celelalte cristale de energii negative.

Dimensiuni aproximative: bile de 1 cm

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

piatra

malachit