bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Cercei howlit roșu

35,00 lei

Cercei howlit roșu, cu nuanțele sale vii și textura sa distinctivă, fină, și strălucirea naturalăreprezintă o bijuterie în lumea pietrelor semiprețioase.

85 / 100

Cercei howlit roșu

Cercei howlit roșu, cu nuanțele sale vii și textura sa distinctivă, reprezintă o bijuterie în lumea pietrelor semiprețioase. Cu origini în mineralele albit și silimanit, howlitul roșu își datorează culoarea vibrantă prezenței oxidului de fier. Această piatră aduce cu sine o frumusețe profundă și o varietate de beneficii, fiind răspândită în bijuterii și obiecte decorative.

Cercei howlit roșu

Frumusețea din Cercei howlit roșu

Piatra Howlit roșu impresionează prin paleta sa de culori vibrante, variind de la nuanțe suave de roșu până la tonuri mai intense și adânci. Această varietate de culori adaugă o dimensiune bogată oricărui design de bijuterie sau obiect decorativ în care este utilizat. De asemenea, se remarcă prin modelele sale unice, care pot varia de la pete și dungi la modele abstracte.
Textura sa fină și strălucirea naturală conferă howlitului roșu un aspect elegant și complex. Atunci când este sculptat sau prelucrat în forme precum mărgele, pandative sau cabochonuri, piatra howlit devine o expresie artistică a frumuseții naturii. Este adesea folosită în combinație cu alte pietre semiprețioase, precum obsidianul sau agatul, pentru a crea piese deosebite și stilizate.

Cercei howlit roșu – Utilitatea și proprietățile metafizice

Cercei Howlit roșu este nu doar o bijuterie frumoasă, ci și o piatră cu numeroase proprietăți metafizice, apreciată în lumea spirituală și a vindecării energetice. Iată câteva dintre beneficiile sale:

Echilibrarea energiei: piatra howlit roșu are abilitatea de a echilibra și armoniza energiile din jur. Acest aspect îl face potrivit pentru meditație și pentru crearea unui spațiu armonios în casa sau biroul dumneavoastră. Piatra Howlit roșu este piatra liniștirii. Va fi foarte apreciată de persoanele care au dificultăți în a-și canaliza furia, permițându-le să ia distanță față de situațiile cu care se confruntă și să le abordeze cu calm. Ajută la gestionarea stresului. Ideală pentru a face față unor situații stresante, cum ar fi un interviu sau o întâlnire de lucru. Piatra Howlit roșu calmează tensiunea și reduce stresul și anxietatea. Piatra Howlit roșu  este recomandată persoanelor hipersensibile care au dificultăți în a-și stăpâni emoțiile.

Îmbunătățirea creativității: piatra howlit roșu stimulează creativitatea și gândirea abstractă. Este un ajutor ideal pentru artiști, scriitori și oricine caută să își dezvolte latura creativă. Piatra Howlit roșu este de mare ajutor în proiecte și muncă. Amplifica de zece ori motivația și determină ieșirea din zona de confort. Piatra howlit roșu poate ajuta persoanele care se pregătesc pentru un examen. Acționează ca un stimulator al memoriei, ideal pentru studenți.

Atingerea stării de liniște: piatra howlit roșu este asociat cu calmitatea și reducerea stresului. Purtarea unor Cercei howlit roșu aduce o stare de liniște și relaxare, îmbunătățind starea de bine generală.

Încurajarea Comunicării: În plan mental, howlitul roșu este asociat cu îmbunătățirea comunicării și exprimării personale. Este adesea folosit pentru a sprijini comunicarea deschisă și onestă.

Cum să întegrezi Cercei howlit roșu în viața de zi cu zi

Nu numai că piatra howlit este utilă pentru realizarea de bijuterii și opere de artă frumoase, dar aduce și multe beneficii pentru cei care o au, ca bijuterie sau obiectr de decor. Proprietățile sale pot acționa asupra aspectului psihic si fizic.

Această piatră prețioasă vă poate susține în cele mai dificile momente. Dacă o ai aproape, piatra howlit îți va fi de mare ajutor, deoarece îți va elimina temerile și fobiile. Veți simți o schimbare pozitivă, deoarece temerile dvs. sunt rapid risipite.

Cercei howlit roșu elimină toată negativitatea din minte: tristețea, hipersensibilitatea, stresul și anxietatea.

Există mai multe modalități creative de a integra piatra howlit roșu în viața ta, pentru a beneficia atât de frumusețea sa, cât și de proprietățile sale metafizice:

Bijuterii: Bijuteriile cu piatra howlit roșu pot fi o alegere elegantă și semnificativă. Brățări, coliere sau cercei cu această piatră pot fi purtate zilnic sau în momente speciale.

Decor interior: Obiectele decorative sau sculpturile din howlit roșu pot adăuga o notă de eleganță în casa ta. Poți alege obiecte mici, cum ar fi cabochonuri sau statuete, sau chiar piese mai mari, precum vaze sculptate.

Meditație și vindecare: Piatra poate fi folosită în sesiuni de meditație. Ținerea in mână a unei bucăți din piatra howlit roșu în timpul meditației poate intensifica această practică, susținând echilibrul interior și starea de relaxare.

Cadouri semnificative: Bijuteriile sau obiectele decorative din howlit roșu pot constitui cadouri semnificative pentru persoanele dragi, exprimând atât frumusețea, cât și gândurile bune.

Piatra howlit roșu, cu splendoarea sa naturală și proprietățile metafizice, adaugă o notă de rafinament și echilibru în viața celor care îl adoptă. Fie că este purtat ca bijuterie, folosit în meditație sau integrat în decorul casei, howlitul roșu devine o expresie vizuală și spirituală a frumuseții și armoniei.

Cercei howlit roșu – Beneficiile pentru chakre

Piatra howlit roșu influențează chakra frontală. Intuițiile tale, percepția ta asupra lumii, concentrarea și mintea sunt strâns legate de chakra  frontală. Dacă aceasta este dezechilibrată sau închisă, veți experimenta emoții negative care se manifestă prin sentimente de superioritate, un ego supraumflat, gelozie și o aroganță incredibilă. Pentru a vă elibera mintea de  influențe negative și pentru a vă echilibra chakra, puteți practica meditația cu ajutorul pietrei howlit.

Beneficii fizice dăruite de Cercei howlit roșu

Piatra howllit este un prieten de încredere care vă ajută să vă completați regimul de slăbire.  Ajută organismul să dreneze lichidele datorită proprietăților sale deshidratante. Are puterea de a vă stimula circulația sângelui, îmbunătățind regenerarea celulelor albe și roșii din sânge.

Este eficient și în eliminarea toxinelor din corp. Procesul de purificare vă liniștește organismul și vă ajută să scăpați de stres, tensiune arterială ridicată și oboseală.

Cum se folosește eficient piatra Howlit ?

Puteți încorpora piatra howlit roșu în viața de zi cu zi prin intermediul bijuteriilor: coliere, brățări, cercei etc. Există însă un mod mai sigur de a te bucura de beneficiile sale: pentru a slăbi, așează-l lângă stomac.

Pentru anxietate sau alte probleme emoționale, cel mai bine este să o purtați sub formă de colier. Pentru a evita problemele de somn și digestive, folosiți un howlit colorat.

Îl puteți folosi ca decor în casă pentru a elimina undele și energiile negative din aer.

Piatra Howlit -Purificare / reîncărcare
Se spală doar cu apă ! Nu-i puneți în sare ! Nu-i țineți la soare ! Howlitul se curăță și dacă îl așezați pe o geodă de ametist.

Dimensiuni pentru Cercei howlit roșu: piatra unui cercel: 30 x 7 mm, Lungimea unui cercel: 50 mm, Greutate aproximativa cercei: 8g / 1 pereche

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

SKU: Cer_Hor_100 Categorii: , Etichete: ,