bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv Floarea vietii

35,00 lei

Pandantiv Floarea vietii este o bijuterie cu un simbol complex foarte puternic din geometria sacra, care reflecta continuitatea si perfectiunea creatiei.

1 în stoc

56 / 100

Pandantiv Floarea vietii este o bijuterie cu un simbol complex foarte puternic din geometria sacra, care reflecta continuitatea si perfectiunea creatiei.

Multe culturi și civilizații din întreaga lume, încă din inceputul timpurilor, au considerat simbolul Floarea vieții ca fiind foarte puternic. Ceea ce face această rozetă atât de specială este că detine în forma sa toate modelele de construcție prezente pe Pământ, similare cu modul în care se formează plantele, mineralele, formulele matematice și chiar și ADN-ul nostru! Pe scurt, Floarea vieții reunește toate elementele esențiale pentru construcția universului și stă la baza oricărei forme de viață. Structura ei o găsim peste tot și chiar în cea a muzicii. Intervalul dintre cercurile care o compun este același cu cel dintre tonurile și semitonurile muzicale.

Floarea vieții formă geometrică sacră

Compusă din cercuri egale suprapuse între ele și care sunt conectate prin centrul lor, floarea vieții formează o figură geometrică sacră care are multe beneficii asupra corpului și spiritului.

Este mult mai mult decât un simplu simbol, este o formă perfectă care exprimă frumusețea divină absolută, perfecțiunea și armonia sacră, o sursă de beneficii pentru oricine îi cunoaște puterea.

În reprezentarea sa cea mai comună, este format din 19 cercuri și 36 de semicercuri. Un cerc mare înconjoară toată această structură și formează un întreg care conferă frumusețe și eleganță florii vieții. Fiecare parte care o compune are propriul său sens și reprezintă o parte a universului. Examinând-o mai îndeaproape, se pot găsi în structura sa diferite simboluri geometrice care au toate un simbolism și o rată vibratorie unice.

Ce este Floarea Vieții?

Floarea Vieții este o imagine perfectă din punct de vedere geometric și adesea considerată sacră. Este aducătoare de multe beneficii, în special în litoterapie, datorită forței sale vibratorii și energetice. Folosirea acestui simbol vă permite să vă reîncărcați pietrele semipretioase, să armonizați energiile, să purificați o cameră sau chiar să vă ajutați la conservarea alimentelor, apei etc.
Pentru mulți, simbolul Floarea Vieții este sursa creării tuturor lucrurilor. Este sămânța tuturor posibilităților: semnificatia simbolului Floarea Vieții este complexă. Este conectat la Arborele Vieții și la alte modele de geometrie sacră. Există multe mențiuni despre ea în istoria oficială. Pentru diverse civilizații, acest motiv a fost venerat pentru beneficiile și semnificațiile esoterice.
Simbolul Floarea Vieții constă dintr-o serie de cercuri care se întrepătrund. Ia forma unei rețele de flori cu 6 petale, care pot fi reproduse la nesfârșit. Motivul său este simbolul unicității lumii și al apartenenței la un întreg armonizat. Rata de vibrație a simbolului Floarea Vieții îi permite să genereze multe beneficii.

Cum să folosești simbolul Floarea Vieții ?

Una dintre principalele utilizări ale simbolului Floarea Vieții este reîncărcarea pietrelor semipretioase, mineralelor și bijuteriilor din piatră naturală. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă plasați pietrele prețioase/semipretioase și bijuteriile pe simbol.

Simbolului Floarea Vieții i se atribuie proprietăți care imbunătăteste calitatea apei și a alimentelor. O carafă cu acest simbol revitalizează apa și o purifică. În mod similar, alimentele sunt adesea plasate pe modelul geometric (de lemn sau imprimate) pentru a prelungi conservarea acestora.

Simți un sentiment de împlinire observând o floare a vieții? Acest lucru se poate datora ratei sale excepționale de vibrație. Este unul dintre acele tipare aparent simple, dar din ce în ce mai complexe pe măsură ce le observăm.

Simbolul este alcătuit dintr-o serie de cercuri juxtapuse. Cea mai comună formă este cea reprodusă mai sus. Este format dintr-o serie de 7 cercuri principale, așezate unul lângă altul, ele însele împletite cu cercuri și arce. În total, acest model este format din 19 cercuri și 36 de arce. Formează o grilă asemănătoare cu florile, producând efecte optice și cuprinzând o infinitate de simboluri. O figură de geometrie sacră, implică principii matematice larg răspândite în natură, precum raportul de aur și succesiunea Fibonacci.

Astfel, floarea vieții simbolizează regenerarea, creația și metamorfoza. Reprezintă ciclul vieții, dar și creșterea tuturor viețuitoarelor. Este adesea văzută ca o forță matriceală pentru a explica universul.

Floarea vieții simbolizează, de asemenea, legătura dintre toate lucrurile vii. Contemplarea lui ar face posibilă înțelegerea unicității lumii. Pentru mulți, ar fi una dintre cheile care explică funcționarea secretă a universului… Nu întâmplător a fost studiat pe larg de Leonardo da Vinci, care a dezvăluit prezența mai multor simboluri.

Nota: Dupa cateva saptamani de purtat, medalionul auriu deviune de culoarea lantisorului, inox. Lantisorul are inchizatoare si este de 60 cm.

SKU: Pan_FV_au Categorii: , ,