bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pandantiv lapis lazuli inimă

40,00 lei

Pandantiv lapis lazuli inimă- Lapis lazuli este impresionantă prin intensitatea și dominanța culorii albastre, benefică pe mai multe planuri.

65 / 100

Pandantiv lapis lazuli inimă

Pandantiv inimă din piatră naturală pentru femei și bărbați

Lapis lazuli este o piatră opaca cu un luciu mat, impresionantă prin intensitatea și dominanța culorii albastre. Lapis lazuli cristalizat este o piatră foarte puternică, dar rămâne destul de rară și, prin urmare, relativ scumpă. Este o piatră benefică pe mai multe planuri.

Pandantiv lapis lazuli inimă si sănătatea fizică

La nivel fizic, lapis lazuli este o piatră de echilibru, liniște, reglare și regenerare. În Evul Mediu, piatra era renumită pentru acțiunea sa de întinerire asupra corpului. S-a spus că ajută la menținerea membrelor sănătoase.

Tulburări de vedere

Ajută în diferite tipuri de tulburări de vedere prin îmbunătățirea vederii și acționează în special asupra vederii nocturne. Acțiunea sa energetică ajută la combaterea anumitor alergii.

pandantiv lapis lazuli inima

Tratarea rinichilor

Este foarte eficient în tratarea rinichilor, deoarece reglează nivelul de apă din organism. Proprietățile sale medicinale sunt deosebit de evidente în vezica urinară, sistemul digestiv, gură și stomac. Calmează vărsăturile, ameliorează menstruația dureroasă și menține glandele endocrine. Dar asta nu este tot…

Afecțiuni ale pielii

Lapis lazuli este recomandat în special în cazul unir mușcături de insecte sau erupții cutanate. Efectul calmant al albastrului său rece reduce durerea și ajută la reducerea inflamației. Se recomanda si in caz de arsuri. Îl puteți folosi pentru a masa și pentru a calma partea afectată. În general, întărește pielea și ajută la lupta împotriva bolilor care afectează pielea: alergii, eczeme etc.

Părul și unghiile

Din chakra de bază (sau chakra rădăcinii) lapislazuli lucrează la accelerarea creșterii părului și a unghiilor. De asemenea, ajută la rezolvarea problemelor de mătreață și vă permite să aveți un păr frumos. Puteți folosi în acest scop un elixir de lapis lazuli.

Gâtul și sistemul respirator

Plasat la nivelul chakrei gatului, lapis lazuli este deosebit de benefic acestei regiuni a corpului. Joacă un rol important în sănătatea plămânilor, întărește gâtul, activează funcționarea timusului și ajută în bolile faringelui. Se știe că piatra oprește tusea și strănutul. În special, reduce inflamația amigdalelor și a zonei dintre gât și partea superioară a plămânilor (bronhii, faringe etc.). Este o piatra recomandată astmaticilor.

Tensiunea arterială

Lapis lazuli întărește și reglează tensiunea arterială. Este benefic pentru persoanele cu hipertensiune arterială. Cu toate acestea, este orice altceva decât un atu pentru cei cu tensiune arterială scăzută. Aceștia din urmă sunt sfătuiți să nu poarte piatra și nici să o țină în camerele lor în timpul somnului.

Migrene și dureri de cap

Lapis lazuli este renumit pentru capacitatea sa de a calma durerile de cap. Puteți profita de acțiunea sa curativă luând o pietricică și aplicând-o pe zonele dureroase ale capului sau gâtului. Pentru a preveni revenirea migrenei, dormi cu o piatră de lapis lazuli sub pernă pentru câteva zile.

Auzul și tinitus

Lapis lazuli este recomandat ca o piatră benefică pentru sistemul auditiv. Ajută la pierderea auzului. Pentru persoanele care suferă de tinitus, este indicat să se maseze zona urechilor cu lapis lazuli, cu scopul de a reduce volumul și intensitatea zgomotelor șuierate sau fantomă.

Pandantiv lapis lazuli inimă si sănătatea psihică

Psihologic și spiritual, lapis lazuli aduce sănătate sufletului și intărește spiritul. Este o piatră care aduce înțelepciune, încredere în sine, intuiție și creativitate. Ajută la introspecție, la disciplina interioară și îți permite să fii mai viguros, mai concentrat și mai senin.

Simbol al protecției, piatra lapis lazuli ajută la trecerea peste momente și situații dificile. Este capabil să reînvie curajul posesorului său, să-l elibereze de anxietățile sale și să-și elibereze stresul. Lapis lazuli stinge mânia, aduce pace și seninătate și permite cuiva să înfrunte adevărul cu obiectivitate și claritate.

Înălțare spirituală și exprimare creativă

Aspectul pietrei lapis lazuli arată puterea sa cerească. Ne permite să ne amestecăm în bolta înstelată pentru a înțelege mai bine poziția noastră în univers. Prin urmare, piatra joacă un rol în îmbunătățirea fineței mentale și stimularea creativității. Fiind un excelent diagnosticator de deficiențe, ajută și la corectarea deficiențelor la nivel psihologic.

Curaj și încredere în sine

Piatra de lapis lazuli este cea mai potrivită pentru oamenii timizi, introvertiți și retrași, deoarece sporește încrederea în sine prin acceptarea de sine. Fiind simbolul unei personalități puternice și al speranței, dă curaj oamenilor care doresc să avanseze și să-și depășească limitele. Este piatra ideală în toate domeniile de comunicare.

Memoria viselor și viselor lucide

Lapis lazuli, ca piatră care promovează vederea interioară, facilitează, de asemenea, memoria viselor, interpretarea lor și apariția viselor lucide.

Depresie și anxietate

Lapis lazuli ajută la armonizarea planurilor fizic, psihologic și spiritual. Previne dezechilibrele ce provoacă disconfort și apariția stărilor depresive. Ajută la depășirea stărilor de depresie, anxietate și frică.

Deschideree ochiului al treilea

Se recomandă uneori să pui lapis lazuli în mijlocul frunții deoarece deschide cel de-al treilea ochi și stimulează vederea interioară, intuiția și facultățile superioare ale minții. Lapis lazuli activează clarviziunea și de ajută în tehnici de radiestezie. Este o piatră capabilă să conecteze sinele superior cu ghidul divin și să ajute pentru o meditație avansată.

Piatra iubirii si prieteniei

Cunoscută ca o piatră care aduce bună dispoziție, lapis lazuli îmbunătățește relațiile umane. Creează o aură de bucurie și tandrețe împărtășită în jurul proprietarului său. Ajută la remedierea conflictelor și îi determină pe oameni să manifeste bunăvoință și onestitate. Această piatră albastră este, de asemenea, cunoscută că accentuează fidelitatea, deoarece întărește legăturile dintre doi îndrăgostiți.

Pandantiv lapis lazuli inimă – Purificarea de energiii negative

Ca toate mineralele vindecătoare, lapis lazuli trebuie să fie purificat și reîncărcat în mod regulat pentru a continua să ofere beneficii. Curățarea pietrei permite eliberarea ei de energiile negative care au fost absorbite în timp ce o utilizați. Această acumulare poate apărea atât atunci când porți piatra, cât și când o așezi pe corp sau o ții în mână în timpul unei ședințe de litoterapie.
Pentru purificarea lapis lazuli, este suficient sa fie scufundat într-un vas cu apă în care să stea peste noapte. Apa simplă de la robinet este foarte bună, altfel folosiți apă distilată. Asigurați-vă că recipientul este realizat dintr-un material natural, de preferință sticlă, și nu plastic. Aveți grijă să nu folosiți niciodată sare sau apă sărată. Acest lucru ar deteriora piatra.

Pandantiv lapis lazuli inimă – Reîncărcare cu energie și programe pozitive

Pentru a vă reîncărca piatra, puteți pur și simplu să vă plasați piatra lapis lazuli în lumină naturală. Asigurați-vă că evitați expunerea prelungită la lumina soarelui. Lumina lunii este cea mai recomandată.

De asemenea, puteți reîncărca lapis lazuli tinându-l pe o geodă de cuarț sau o geodă de ametist. Prin această metodă lapis lazuli se și purifică se și reîncarcă în același timp.

Pandantiv lapis lazuli inimă – Dimensiuni

Dimeniuni aproximative: Pandantiv lapis lazuli inimă : 35.5 mm x 30.5 mm x 10.1 mm, lungimea lanțului 45 cm

Piatra naturala: lapis lazuli, Metalul: Cupru placat cu platină

Recomandat pentru: Vindecare, Reiki, Amuleta, Noroc, Speranta, Dragoste

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

SKU: Pan-Lap-1004 Categorii: , Etichete: ,