bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Pendul radiestezic aventurin

35,00 lei

Pendul radiestezic aventurin: Un pendul cu piatra semipretioasa este un obiect de decor, bijuterie sau instrument de radiestezie.

72 / 100

Pendul radiestezic aventurin

Termenul “pendul radiestezic” se referă la o tehnică de căutare/ investigare care folosește un pendul pentru a identifica informații sau răspunsuri la întrebări specifice. Practicantul de radiestezie ține pendul suspendat deasupra unui suport sau între degete și așteaptă să se miște ca răspuns la o întrebare sau la o solicitare de informație. Tehnica a fost și este utilizată pentru scopuri diverse, inclusiv căutarea apei sau a mineralelor, diagnosticarea medicală și rezolvarea diverselor probleme.

Un pendul cu piatra semipretioasa, – de exemplu un Pendul radiestezic aventurin – este un obiect de decor, bijuterie sau instrument de radiestezie, care constă dintr-un fir sau lanț cu o piatră sau mai multe pietre atașate la capăt. Aceste pietre pot fi geme precum cristalul, cuartul, turmalina sau alte pietre semiprețioase, și pot fi folosite pentru scopuri terapeutice, cum ar fi echilibrarea energiei sau detectarea radiațiilor negative. Utilizarea unui pendul cu pietre semiprețioase poate fi legată și de crezurile spirituale, cum ar fi divinația sau meditația.

Pendul radiestezic aventurin

Divinația cu pendul radiestezic aventurin

Divinația cu pendul este o tehnică de clarviziune care implică utilizarea unui pendul pentru a obține răspunsuri la întrebări sau pentru a obține informații subtile. Practicantul ține pendulul cu mâna, concentrându-se asupra întrebării sau asupra subiectului de investigat, iar pendulul se mișcă într-o anumită direcție, indicând un răspuns “da” sau “nu”. Această tehnică poate fi utilizată pentru a obține informații din trecut, prezent sau viitor. Divinația cu pendul este considerată un instrument pentru auto-descoperire prin legatura cu sinele superior.

Cum se foloseste un pendul radiestezic aventurin

Pentru folosirea pendulului trebuie in primul rand sa inveti sa te detasezi, sa ai o stare complet neutra pentru a nu influenta pendulul. Înainte de o sedinta de folosire a pendulului este nevoie de puțin timp pentru a vă relaxa, pentru a vă relaxa mintea, o mică meditație de 5min vă permite să intrați în starea necesară. O întrebare fireasca este „Cum să ții pendulul?”. Te sfătuiesc să-l ții așa cum ești cel mai confortabil pentru ca lanțul pendulului să se poată mișca fără niciun disconfort. Este important să te asculți mereu, să faci ceea ce ți se pare cel mai ușor, unii oameni vor fi foarte confortabil cu o tehnică, iar alții vor fi cu alta. Ceea ce este important de reținut este că nu există o modalitate standard pentru a folosi un pendul radiestezic, fiecare persoana poate avea un stil propriu de folosire a unui pendul radiestezic, in care se simte confortabil cu felul in care tine pendulul.

Convenții pentru pendul radiestezic aventurin

Odată ce ai un pendul radietezic aventurin în mână, va trebui să începi prin a-l programa: trebuie doar să-ți creezi propriile convenții. Exemplu: vreau ca pendulul meu să se rotească în sensul acelor de ceasornic pentru răspunsul da și invers pentru răspunsul nu. Este important să parcurgeți acest pas pentru a interpreta răspunsurile pe care vi le va oferi pendulul mai târziu. In etapa de acomodare cu un pendul radietezic aventurin, trebuie exersată rotirea lui.

Un Pendul radiestezic aventurin este doar instrumentul

Din momentul în care începeți să lucrați cu un Pendul radiestezic aventurin, este important să vă acomodati cu el. Dupa cateva exercitii, va răspunde din ce în ce mai clar și mai precis solicitării dumneavoastră. Pentru inceput, este nevoie de exerciții de antrenament. De exemplu, puteți încerca experiența plicurilor. Este foarte simplu: ascunde un cuvânt într-un plic și amestecă-l cu alte plicuri goale. Folosind pendulul, încearcă să găsești ce plic conține cuvântul. Treptat, prin repetare, rezultatul va deveni clar, precis. De asemenea, puteți exersa punând întrebări simple. Când puneți întrebarea unui pendul radiestezic aventurin, acesta va începe să întreprindă o oscilație, de la stânga la dreapta sau invers, sau o mișcare circulară, în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic. Mișcările sale vor deveni mai precise și mai distincte odată cu experiența.

Pendul radiestezic – proprietăți, întreținere, dimensiuni

Proprietățile unui pendul cu piatră semipretioasă

Folosirea pietrelor semipretioase in radiestezie se poate adresa multor domenii: divinatie, radiestezie medicala, hipnoza… Fiecare piatra areproprietati diferite, alegerea celei mai potrivite este garantia unui rezultat si mai convingator. Pietrele naturale au particularitatea de a fi senzori de energie extrem de puternici, astfel ca un pendul cu piatra naturala va avea avantajul considerabil de a se incarca foarte rapid cu energie, indiferent de piatra folosita, si de a fi cu adevarat puternic si eficient indiferent pentru orice scop.

Întreținerea unui pendul cu piatră semipretioasă

Pentru curățare de energii daunatoare, este bine ca pietrele sa fie scufundate în apă rece, timp de cateva ore. Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !
Pentru încărcare poate fi ținut pe cuarț transparent și pe geode de ametist, deoarece ametistul poate curăța celelalte cristale de energii negative.

Un pendul este un instrument extrem de personal, care trebuie să-ți corespundă complet pentru a-ți aduce satisfacție deplină.

Pendul radiestezic aventurin – dimensiuni

Dimensiunile acestui pendul radiestezic aventurin: piatra semipretioasă aventurin este de 18 mm; lanțișorul este de aproximativ 19 cm.

SKU: Pend_s_ave Categorie: Etichete: ,