bijuterii pietre semipretioase

usercosmail
bijuterii-pietre-semipretioase

Inel de cuart roz hexagonal

40,00 lei

Inel de cuart roz hexagonal: În litoterapie, piatra de cuarț roz reprezintă dragostea, calmeaza si influențează plăcerile și bucuriile iubirii.

1 în stoc

68 / 100

Inel de cuart roz hexagonal

Cuarțul roz este un mineral care oferă iubirea de sine, ceea ce lipsește majorității oamenilor. Energia sa blândă calmează stresul, aduce încredere, o viziune mai corectă a situațiilor, deoarece aceasta este ceea ce provoacă mai multă iubire față de sine, o viziune cu mai puține prejudecăți despre lume. Toată lumea ar trebui să aibă un astfel de mineral acasă, un cuarț roz de dimensiuni rezonabile răspândește o atmosferă plăcută plină de dragoste, promovând înțelegerea și comunicarea fără conflicte. Într-un dormitor este folosit sub pernă sau lângă pat pentru că ajută la somn odihnitor, datorită energiei sale liniștitoare. Este o piatră potrivită pentru copii pentru că le aduce dragoste și sentimentul de securitate de care au nevoie cu prioritate.

Inel de cuart roz hexagonal

Inel de cuart roz hexagonal – influente pe plan mental

Piatra de cuarț roz este o piatră care aduce pace, dragoste și prietenie. Îi ajută pe cei care îl poartă să ierte, dar și să se respecte, atât pe ei înșiși, cât și pe ceilalți. Pentru persoanele aflate în stare de șoc ajută la vindecarea rapidă, fizică și mentală. Recunoscută pentru proprietățile sale liniștitoare, piatra de cuarț roz poate fi amplasată într-un living precum camera de zi, dar și într-un dormitor. Dragostea și calmul vor fi reunite, iar tensiunile se vor atenua. Dacă cuarțul roz este însoțit de o turmalină neagră și este așezat într-un dormitor, de exemplu, virtuțile lui vor fi sporite și va asigura calmul și calitatea somnului. Coșmarurile vor disparea.

Piatra de cuarț roz este cunoscută pentru că aduce sentimentul de securitate, confort și tandrețe purtătorului său. Ideala pentru copii, aceasta piatra ofera o energie blandă si maternă. Daca un copil are probleme cu somnul deoarece este prea nelinistit, poti aseza o piatra de cuart roz in camera lui, sub perna sau pe noptiera pentru a-l ajuta sa-si gaseasca calmul si seninatatea. Datorită vibrațiilor sale, cuarțul roz ajută la reducerea stresului, anxietății și a tuturor sentimentelor negative care îți tulbură mintea.

Cuartul roz – piatra iubirii

Prin susținerea stării de pace interioară, această piatră face relațiile sociale mai plăcute și mai spontane. Îți este mai ușor să te deschizi față de ceilalți și să fii mai atent. Dacă ai tendința de a fi suspicios din cauza rănilor emoționale din trecut, cuarțul roz te poate ajuta să-ți deschizi inima și să ai din nou încredere. Dacă ai inima frântă sau suferi de atacuri de anxietate, această piatră vă poate ajuta și să depășiți aceste perioade de criză datorită energiei sale reconfortante. Te ajută să-ți recapeti controlul asupra emoțiilor și asupra vieții tale. Piatra iubirii prin excelenta, incepe prin creșterea stimei de sine, pentru ca este esential sa te iubesti pe tine inainte de a putea iubi sincer pe altcineva. După cum ați înțeles, piatra de cuarț roz este o piatră strâns legată de iubire. Foarte des, se spune că mărește de zece ori calitățile care sunt atribuite în general femeilor și anume: tandrețe, afecțiune, bunăvoință, toleranță și ascultare atentă. Purtând un Inel de cuart roz hexagonal, chiar și cele mai întunecate inimi și cele mai dure personaje vor găsi înțelepciunea de a ierta, de a primi și de a oferi dragoste.

Inel de cuart roz hexagonal – influente pe plan fizic

În litoterapie, piatra de cuarț roz ajută la ameliorarea leziunilor cauzate de arsuri. Stimulează sistemul circulator la nivelul optim și îmbunătățește calitatea pielii. Ca un elixir al tinereții, limitează apariția ridurilor și a afecțiunilor pielii. La nivel fizic, piatra de cuarț roz este cunoscută pentru reglarea tensiunii arteriale și a sistemului endocrin. Protejează plămânii, inima și tractul respirator. Facilitează eliminarea toxinelor din organism prin glandele suprarenale și rinichi. Purtat zilnic, luptă impotriva durerilor de cap, stresului, fricilor si tulburarilor de somn. Considerată piatra Afroditei, piatra de cuarț roz joacă un rol important la nivel hormonal. Reglează libidoul și sporește împlinirea sexuală.

Inel de cuart roz hexagonal – influente pe plan spiritual

În litoterapie, piatra de cuarț roz reprezintă dragostea. Această bijuterie – Inel de cuart roz hexagonal – este conectată direct cu cea de-a patra chakră, chakra inimii. Cuarțul roz reprezintă dragostea din toată lumea, dar și tandrețea. Este capabil să înmoaie inimile destul de dure și influențează plăcerile și bucuriile iubirii. Durerile inimii se estompează și zboară datorită cuarțului roz. Situată la nivelul pieptului, chakra inimii este centrul celor 7 chakre: cele 3 chakre spirituale sunt deasupra și cele 3 chakre fizice sunt dedesubt. Într-un fel, chakra inimii stabilește o legătură subtilă între energiile materiale și cele spirituale. Când este echilibrat, restabilește echilibrul energiilor care circulă în toate chakrele. Dar rolul său principal este de a menține iubirea de sine și stabilitatea emoțională. Când chakra inimii este blocată sau dezechilibrată, se manifestă prin comportamente negative precum intransigența, retragerea în sine, teama de abandon și dependența emoțională. Purtarea unei pietre de cuarț roz lângă chakra inimii,  sau  sub forma unui colier de exemplu, sau a unui Inel de cuart roz hexagonal, vă permite să o deschideți ușor. Dacă reușești să-ți ții chakra inimii deschisă, te vei simți întotdeauna încrezător, cooperant, sincer, vesel și, mai presus de toate, împăcat cu tine însuți. O pietricica pe noptieră va avea efect deplin în timpul nopții.

Inel de cuart roz hexagonal – Semne zodiacale, Chakra asociată, Purificare

Inel de cuart roz hexagonal – Semne zodiacale

Această piatră este deosebit de potrivită pentru Sscorpion și Berbec.

Inel de cuart roz hexagonal Chakra principală asociată

Cuarțul roz acționează cu prioritate pe a patra chakră numită chakra inimii, pe care o umple de dragoste.

Inel de cuart roz hexagonal – Purificare / reîncărcare

Se spală doar cu apă ! Nu-l puneți în sare ! Nu-l țineți la soare !

Dimensiuni aproximative Inel de cuart roz hexagonal: Piatra inelului: 30 x 8 mm, Diametrul inelului: 20 mm = dimensiune reglabila, Greutate inel: 5 g

Notă: Vă rugăm să rețineți că utilizarea mineralelor în litoterapie nu exclude în niciun fel consultarea unui medic sau continuarea tratamentului medical.

SKU: Ine-Cua-508 Categorii: , Etichete: ,